Oğan: Türkiye'nin krize düşmesine müsaade etmeyeceğiz

Ata İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, basın açıklaması yaptı. Seçimlerin büyük olasılıkla ikinci tura kaldığına işaret eden Oğan, sözlerine şöyle devam etti: "Değerli basın mensupları seçim sonuçlarını aşağı yukarı artık görüyoruz.

Oğan: Türkiye'nin krize düşmesine müsaade etmeyeceğiz


Ata İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, basın açıklaması yaptı.

Seçimlerin büyük olasılıkla ikinci tura kaldığına işaret eden Oğan, sözlerine şöyle devam etti:

"Değerli basın mensupları seçim sonuçlarını aşağı yukarı artık görüyoruz. Seçimler ikinci tura kalmıştır. Milletimize hayırlı olsun. Bundan sonra zorlu bir süreç bizi bekliyor. Milletimizi tebrik ediyorum. Teşekkür ediyorum. Bize oy veren, bizi bu noktalara taşıyan her bir vatandaşımıza tebrik ve teşekkürlerimi iletiyorum. Zor şartlarda seçim çalışması yürüttük. Ve bugün Türkiye'deki seçim sonuçlarını doğrudan etkileyecek bir noktaya geldik. Bunu kendi adımıza başarılı olarak görüyorum. Aslında bizim beklediğimiz oy daha da üstteydi. Ancak Türkiye'deki seçim şartları malum. Bununla ilgili değerlendirmemi daha sonra yapacağım. Önümüzdeki bir iki gün içerisinde hızlı bir şekilde Ata İttifakı genel başkanlarıyla bir toplantı yapacağım. Tabanımızla görüşmeler yapacağım. İmza veren arkadaşlarımızın temsilcileriyle ve kanaat önderleriyle toplantılar yapacağım. Buna göre de bir netice belirleyeceğiz. Bu neticenin durumuna göre de yol haritamızı ortaya çıkaracağız. Ondan sonra da önümüzdeki 14 günlük süre içerisinde biz de üzerimize düşeni yapacağız. Dolayısıyla milletimiz müsterih olsun. Türkiye'nin asla bir krize düşmesine müsaade etmeyeceğiz

Seçim göstermiştir ki bu seçimin en istikrarlı davrananı biz olduk. Bu seçim sürecini en doğru yöneten biz olduk ve tutunduğumuz tavırla da seçim sonuçlarını doğrudan etkiledik ve değiştirdik. O sebeple önümüzdeki süreçte de biz bu tavrımızı devam ettireceğiz ve milletimizin hayrına ne ise o konuda da bir karar alacağız."

Kılıçdaroğlu: Seçim balkonda kazanılmaz

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, balkon konuşması yaptı

 

Fatih Erbakan: Cumhur İttifakımız avantajlı durumda

 

Sinan Oğan'dan 'manipülasyon' açıklaması: Ortamı germeyin

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER