Oğlunu Silahlı Soygunculardan Korumak İçin Kendini Siper Eden Anne

Brezilya’da 6 aylık hamile kadın, yemek yedikleri lokantada 4 yaşındaki oğlunun üzerine kapanarak, müşterilere silah doğrultan soyguncudan korumaya çalıştı.

Oğlunu Silahlı Soygunculardan Korumak İçin Kendini Siper Eden Anne

Brezilya’da 6 aylık hamile kadın, yemek yedikleri lokantada 4 yaşındaki oğlunun üzerine kapanarak, müşterilere silah doğrultan soyguncudan korumaya çalıştı. O anlar kameraya yansıdı.

s-3646ff17640e69d16b87a00a03dc6d822343fe
Olay, geçen günlerde Brezilya’nın Recanto das Emas bölgesinde meydana geldi. 6 aylık hamile olduğu ifade edilen Rafaela Dantas bir lokantada yemek yediği sırada, lokantaya gelen soyguncular tarafından müşterilere silah doğrultuldu. Dantas, 4 yaşındaki oğlunun üzerine kapanarak onu korudu.

O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

O anlar güvenlik kamerasına yansıdı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı. 60151ce6315e689d373d3198.jpg
Görüntüde, 2 soyguncunun lokantaya gelerek, lokantadan ayrılmak üzere olan bir çiftin lokantayı terk etmesine izin vermediği ve ardından birinin müşterilere silah doğrulttuğu görüldü. Bunun üzerine hamile kadın, küçük oğlunun üzerine kapanarak onu korumaya çalıştı. Bu sırada ise müşterilerden birinin diğer soyguncuya müdahale etmeye çalıştığı kameraya yansıdı. Daha sonra ise müşterilerin eşyalarını alan soyguncular olay yerinden uzaklaştı.Olayda kimsenin yaralanmadığı ifade edildi.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER