Öğrencilerinin Uzaktan Eğitimine 'Siber Sapık' Engeli: Cinsel İçerikli Videolar İzletiyorlar

Koronavirüs ile mücadele kapsamında evlerinde uzaktan eğitim alan öğrencilerin başı siber sapıklarla dertte. Öğrencilerin isimlerini kullanarak derslere katılan sapıklar öğretmen ve öğrencilere cinsel içerikli videolar izletiyor.

Öğrencilerinin Uzaktan Eğitimine 'Siber Sapık' Engeli: Cinsel İçerikli Videolar İzletiyorlar

Koronavirüs ile mücadele kapsamında evlerinde uzaktan eğitim alan öğrencilerin başı siber sapıklarla dertte. Öğrencilerin isimlerini kullanarak derslere katılan sapıklar öğretmen ve öğrencilere cinsel içerikli videolar izletiyor. s-c72d8cd48c094d08a56d6857092f3285764719
Bursa'da okullar açıldığından bu yana dijital sapıklar yüzünden ders işleyemeyen okulun öğrencileri, öğretmenler ve veliler Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi (CİMER)'e kadar şikayet etmelerine rağmen sapıkların önüne geçilemediğini söylüyor. Nilüfer ilçesine bağlı Hasanağa Mahallesinde bir çok okul siber sapıklar yüzünden ders işleyemiyor.

Öğrencilerin isimlerini kullanarak Zoom programına giren sapıklar öğretmen ve öğrencilere ağza alınmayacak küfürler ederken, cinsel içerikli videolar izletiyor.

s-098e1e5e815028a34b4d6665b31029fe795a12
Daha çok 6'ncı sınıfların derslerine dahil olan sapıkların ilk zamanlar şarkı dinlettiklerini belirten veliler ve öğretmenler, son iki haftadır sapıkların çeşitli küfürler edip cinsel içerikli videolar izlettiklerini söyledi. Yaşanan olayın ardından öğretmenler ve velilerin yine aynı program üzerinden yaptıkları bilgilendirme toplantısına da dahil olan siber zorbaların, öğretmen ve velilere siber polis olduklarını belirtip türlü hakaretlerde bulunmaları herkesi çileden çıkardı.

Veliler bu duruma bir an evvel çare bulunmasını istiyor.

Veliler bu duruma bir an evvel çare bulunmasını istiyor. Veliler bu duruma bir an evvel çare bulunmasını istiyor. 5fc8f559f2a4a33c192c5e73.jpg
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER