ÖİB'nin bazı satış ve imar planı değişiklikleri onaylandı

Mülkiyeti Sümer Holding AŞ ve Maliye Hazinesi adına kayıtlı, özelleştirme kapsam ve programındaki Ankara'nın Çankaya ilçesi, Alacaatlı Mahallesi'ndeki taşınmazın "satış" yöntemiyle özelleştirilmesi amacıyla gerçekleştirilen ihale sonucu 360 milyon lira bedelle en yüksek teli.

ÖİB'nin bazı satış ve imar planı değişiklikleri onaylandı

Mülkiyeti Sümer Holding AŞ ve Maliye Hazinesi adına kayıtlı, özelleştirme kapsam ve programındaki Ankara'nın Çankaya ilçesi, Alacaatlı Mahallesi'ndeki taşınmazın "satış" yöntemiyle özelleştirilmesi amacıyla gerçekleştirilen ihale sonucu 360 milyon lira bedelle en yüksek telifi veren LÖSEV Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfına satılması kararlaştırıldı.

Mülkiyeti Maliye Hazinesi adına kayıtlı, özelleştirme kapsam ve programındaki İstanbul'un Tuzla İlçesi Tepeören Mahallesi'ndeki taşınmazların 48 milyon lira bedelle en yüksek teklifi veren Evren Alkan Ortak Girişim Grubu'na, aynı yerdeki başka bir taşınmazın ise 24 milyon 500 bin lira bedelle en yüksek teklifi veren Varyapı Varlıbaşlar Mimarlık Mühendislik İnşaat Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'ne, başka bir taşınmazın ise 26 milyon 600 bin bedelle en yüksek teklifi veren Yavuz Doruk'a satılmasına karar verildi.

İzmir'in Çeşme İlçesi Dalyan Mahallesi'ndeki mülkiyeti Maliye Hazinesi adına kayıtlı taşınmazın 31 milyon 500 bin lira bedelle en yüksek teklifi veren Cerem Elektronik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'ne satılması kararlaştırıldı. Çeşme'nin Sakarya Mahallesi'ndeki mülkiyeti Maliye Hazinesi adına kayıtlı taşınmazın da "satış" yöntemiyle özelleştirilmesi amacıyla gerçekleştirilen ihale sonucu 55 milyon 150 bin lira bedelle en yüksek teklifi veren aynı firmaya satılmasına karar verildi.

Mülkiyeti Maliye Hazinesi adına kayıtlı Muğla'nın Marmaris İlçesi, İçmeler köyündeki taşınmazın "satış" yöntemiyle özelleştirilmesi amacıyla gerçekleştirilen ihale sonucu 545 milyon lira bedelle en yüksek teklifi veren Türkiye İş Bankası Anonim Şirketi'ne satılması kararlaştırıldı.

İmar planı değişiklikleri

Öte yandan Mülkiyeti Maliye Hazinesi adına kayıtlı olup özelleştirme kapsam ve çerçevesinde bulunan Ankara'nın Çankaya İlçesi Çayyolu-1 Mahallesi'ndeki taşınmaza ilişkin "Gelişme konut alanı, park ve yol" kullanım kararı getirilmesine yönelik hazırlanan imar planı değişiklikleri onaylandı.

Mülkiyeti Maliye Hazinesi adına kayıtlı olup özelleştirme kapsam ve çerçevesinde bulunan Aydın'ın Didim İlçesi Altınkum Mahallesi'ndeki taşınmaza ilişkin de "ticaret-turizm alanı, günübirlik tesis alanı, park otopark ve yol" kullanım kararı getirilmesine yönelik hazırlanan imar planı değişikliklerinin onaylanması kararlaştırıldı.

Balıkesir'in Edremit İlçesi Akçay Mahallesi'ndeki mülkiyeti TCDD adına kayıtlı olup özelleştirme kapsam ve çerçevesinde bulunan taşınmaza ilişkin "ticaret-turizm konut alanı, trafo ve yol" kullanım kararı getirilmesine yönelik hazırlanan imar planı değişikliklerine onay verildi.

Atama kararları Resmi Gazete'de

 

Memur ve emeklilere yüzde 30 zam Resmi Gazete'de

 

Cep telefonlarına taksit düzenlemesi Resmi Gazete'de

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER