Okulda büyük skandal Kütüphanede öğrencileri ters cinsel ilişkiye özendiren kitap bulundu

Amerika Birleşik Devletleri'nin Colarado eyaletindeki Independent Ortaokulu'nun velisi Kara Bell isimli kadın, çocuğunu okulda beklediği sırada kütüphaneye göz atmak istedi.

Okulda büyük skandal Kütüphanede öğrencileri ters cinsel ilişkiye özendiren kitap bulundu

Amerika Birleşik Devletleri'nin Colarado eyaletindeki Independent Ortaokulu'nun velisi Kara Bell isimli kadın, çocuğunu okulda beklediği sırada kütüphaneye göz atmak istedi. Kütüphanede kitapları karıştırdığı sırada gözüne ilginç bir kitap çarptı. Kitabı hemen eline alıp inceleyen kadın, içeriğinin ters cinsel ilişkiyle ilgili olduğunu fark etti.

VELİ TOPLANTISINDA TEK TEK ANLATTI

Kara Bell, kütüphanede ters cinsel ilişkiyi anlatan kitapla ilgili canlı olarak yayınlanan veli toplantısında bilgi verdi. Kitaptan alıntılar okuyan ve bu yaşananlarda yönetimin büyük payı olduğunu belirten Bell, "Okulda öğretilmesi gerekenler bunlar değil. Okul yönetimi, bu tarz kitapları kütüphaneye sokmak yerine eğitime odaklanmalı" dedi.

Okulda büyük skandal! Kütüphanede öğrencileri ters cinsel ilişkiye özendiren kitap bulundu

MİKROFONDAN SESİ ALDILAR

Bell, hayatı boyunca ters ilişkiye girmediğini ve bunu öğrencilere öğütlemenin çok yanlış olduğunu belirtti. Kadının, eleştiri dozunu artırmasının ardından harekete geçen toplantı moderatörleri, kadının sesini mikrofondan aldı.

KÜTÜPHANEDEN ALINIP İMHA EDİLDİ

Yaşanan skandalın ardından okul yönetiminden de bir hamle geldi. Independent Ortaokulu yöneticileri, olayın ardından cinsel içerikli kitabı kütüphaneden alarak imha etti.

Okulda büyük skandal! Kütüphanede öğrencileri ters cinsel ilişkiye özendiren kitap bulunduHaberler.com - Son Dakika Haberleri Barış Yahya Çinçin Barış Yahya Çinçin Gündem Editörü Haberler.com - Son Dakika Haberleri ABD'de tartışma yaratan 3. doz aşı karar: Sadece 65 yaş ve üzeri vatandaşlara gerekli

ABD'de tartışma yaratan 3. doz aşı karar: Sadece 65 yaş ve üzeri vatandaşlara gerekli

Jinekoloğun skandalı patlak verdi! Hastasına yalan söyleyip, kendi spermiyle hamile bırakmış

Jinekoloğun skandalı patlak verdi! Hastasına yalan söyleyip, kendi spermiyle hamile bırakmış

/beğendim/alkışladım/beğenmedim/güldüm/üzüldüm/sinirlendim/şaşırdım
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER