Öldürülen Öğretmenin Anısına: Charlie Hebdo'nun Hz. Muhammed Karikatürleri Projektörle Binaya Yansıtıldı

Fransa'da Samuel Patty isimli tarih öğretmeninin öldürülmesine neden olan Charlie Hebdo'nun Hz.

Öldürülen Öğretmenin Anısına: Charlie Hebdo'nun Hz. Muhammed Karikatürleri Projektörle Binaya Yansıtıldı

Fransa'da Samuel Patty isimli tarih öğretmeninin öldürülmesine neden olan Charlie Hebdo'nun Hz. Muhammed karikatürleri, Patty'yi anmak ve ifade özgürlüğüne vurgu yapmak için Montpellier'deki bir binaya projektörle yansıtıldı.  s-afecc4857c9c8812097eedd8d6e882ac8c23bd
47 yaşındaki tarih öğretmeni Samuel Patty, geçtiğimiz hafta öğrencilerine ifade özgürlüğünü anlatırken Charlie Hebdo dergisinde yayımlanan hz. Muhammed karikatürlerini göstermiş ve radikal islamcı bir saldırgan tarafından başı kesilerek öldürülmüştü.

Olayla ilgili detaylar

Paris'te Sınıfta Hz. Muhammed Karikatürü Gösteren Bir Öğretmen Başı Kesilerek Öldürüldü -

Yaşanan trajedi sonrası Fransa halkı katledilen öğretmen için meydanlara çıkmıştı. Fransız yetkililer de terörizme boyun eğmeyecekleri mesajını vermişti.

Fransa'da Başı Kesilen Öğretmen İçin Binlerce Kişi Meydanlarda: Ben Samuel'im -

Kısa bir süre önce Samuel Patty'i anmak ve ifade özgürlüğüne sahip çıkmak için Charlie Hebdo'nun karikatürleri Montpellier'deki Hotel de Region binasına yansıtıldı.

Kısa bir süre önce Samuel Patty'i anmak ve ifade özgürlüğüne sahip çıkmak için Charlie Hebdo'nun karikatürleri Montpellier'deki Hotel de Region binasına yansıtıldı. Kısa bir süre önce Samuel Patty'i anmak ve ifade özgürlüğüne sahip çıkmak için Charlie Hebdo'nun karikatürleri Montpellier'deki Hotel de Region binasına yansıtıldı. 5f933aa51f398545251dab4c.jpg
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER