OnlyFans Modeli TikTok Hesabında Yaptığı 'Jeankini'li Paylaşımlarla İnsanları İkiye Böldü

ABD'den OnlyFans modeli Gabriella Ellyse, TikTok hesabında yaptığı paylaşımlarla insanları ikiye böldü.

OnlyFans Modeli TikTok Hesabında Yaptığı 'Jeankini'li Paylaşımlarla İnsanları İkiye Böldü

ABD'den OnlyFans modeli Gabriella Ellyse, TikTok hesabında yaptığı paylaşımlarla insanları ikiye böldü.

Sürekli olarak 'Jeankini' olarak bilinen minik kot şortları ile videolar paylaşa Gabriella övgü dolu yorumlar alırken, nefret söylemlerine de maruz kalıyor.

Sürekli olarak 'Jeankini' olarak bilinen minik kot şortları ile videolar paylaşa Gabriella övgü dolu yorumlar alırken, nefret söylemlerine de maruz kalıyor.Sürekli olarak 'Jeankini' olarak bilinen minik kot şortları ile videolar paylaşa Gabriella övgü dolu yorumlar alırken, nefret söylemlerine de maruz kalıyor.

Videoları milyonlar izlenen TikTok'ta 1.3 milyon takipçisi bulunan kadın, bir dönemin modası olan 'jeankini'leri yeniden moda haline getirmeye çalışsa da sert yorumlardan kaçamıyor.

Videoları milyonlar izlenen TikTok'ta 1.3 milyon takipçisi bulunan kadın, bir dönemin modası olan 'jeankini'leri yeniden moda haline getirmeye çalışsa da sert yorumlardan kaçamıyor.Videoları milyonlar izlenen TikTok'ta 1.3 milyon takipçisi bulunan kadın, bir dönemin modası olan 'jeankini'leri yeniden moda haline getirmeye çalışsa da sert yorumlardan kaçamıyor.

Kimi videosunda dans eden kimi videosunda köpeğiyle vakit geçiren Gabriella'nın Instagram'da da 2 milyondan fazla takipçisi bulunuyor.

Kimi videosunda dans eden kimi videosunda köpeğiyle vakit geçiren Gabriella'nın Instagram'da da 2 milyondan fazla takipçisi bulunuyor.Kimi videosunda dans eden kimi videosunda köpeğiyle vakit geçiren Gabriella'nın Instagram'da da 2 milyondan fazla takipçisi bulunuyor.

Gabriella'nın yeniden moda haline getirmeye çalıştığı 'jeankini'lere tepki gösteren kişilerden birisi de TikTok kullanıcısı bir anne oldu. O anne çektiği video ile, 'Pantolonun bir bölümü mü yoksa iç çamaşırı mı? Kafam karıştı' şeklinde tepki gösterdi.

Gabriella'nın yeniden moda haline getirmeye çalıştığı 'jeankini'lere tepki gösteren kişilerden birisi de TikTok kullanıcısı bir anne oldu. O anne çektiği video ile, 'Pantolonun bir bölümü mü yoksa iç çamaşırı mı? Kafam karıştı' şeklinde tepki gösterdi.Gabriella'nın yeniden moda haline getirmeye çalıştığı 'jeankini'lere tepki gösteren kişilerden birisi de TikTok kullanıcısı bir anne oldu. O anne çektiği video ile, 'Pantolonun bir bölümü mü yoksa iç çamaşırı mı? Kafam karıştı' şeklinde tepki gösterdi.

Bu konu hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım!

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER