Ortalık Fena Hâlde Karıştı: Fenerbahçe ile Trabzonspor Arasındaki 3 Temmuz Gerilimi Gündeme Damgasını Vurdu!

3 Temmuz 2011’de yaşanan Şike Davası süreci, geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe'nin tüm suçlamalardan beraat etmesiyle sonuçlanmıştı. Ancak bu beraat kararı, Fenerbahçe ile Trabzonspor arasındaki gerginliği bitirmeye yetmedi.

Ortalık Fena Hâlde Karıştı: Fenerbahçe ile Trabzonspor Arasındaki 3 Temmuz Gerilimi Gündeme Damgasını Vurdu!

3 Temmuz 2011’de yaşanan Şike Davası süreci, geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe'nin tüm suçlamalardan beraat etmesiyle sonuçlanmıştı.

Ancak bu beraat kararı, Fenerbahçe ile Trabzonspor arasındaki gerginliği bitirmeye yetmedi. Öyle ki Fenerbahçe'nin 3 Temmuz paylaşımının ardından resmen ortalık karıştı!

Fenerbahçe SK, Twitter hesabından bu 3 Temmuz videosunu paylaştı.

Yayımlanan videoda şu ifadelere yer verildi:

''Bugün, 3 Temmuz 2022! Ama bizim için 3 Temmuz hep 2011. Biz konuştuk, susmadık, geri adım atmadık. Onların en güçlü zamanında milyonlar tek yürek tek başımıza savaştık. 'Ne şikesi memleket elden gidiyor.' derken biz; Fenerbahçe suçlu diyenlere gereken cevabı hakla hukukla verdik. Deliller var diyenlere, en büyük delilimiz alın terimiz dedik. Fenerbahçe yok edilmek istendi. Siper olduk, teslim olmadık. Ne kupamızı verdik, ne adımızı kirlettik. Fenerbahçe'ye el sürmelerine izin vermedik. Bugün bir 3 Temmuz'da daha bu kez her şey bambaşka. Bugün bir 3 Temmuz'da daha hırsız ilk günden fazla. Bugün bir 3 Temmuz'da daha vakur duruşumuzla, biz susuyoruz! Kim suçlu biliyoruz! Suçlular hesap verecek, bekliyoruz! 3 Temmuz'un 11. yıl dönümünde Fenerbahçe'ye uzanan eller kırıldı. Şimdi hesap vermelerini istiyoruz. 3 Temmuz Tartışmaya Kapalı!''

Trabzonspor ise, UEFA’nın sitesini kaynak göstererek; "Malumun İlanı" dedi ve Fenerbahçe'ye şike göndermesinde bulundu...

Fenerbahçe ise bu paylaşıma karşılık, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Fenerbahçe Spor Kulübü'ne gönderdiği bir mektup ile cevap verdi.

Trabzonspor'un "Konuşacak kelime bulamadığı için susanlara özel Türkçe Sözlük" paylaşımı ise gerilimi iyice tırmandırdı.

Fenerbahçe'den "#3TemmuzTartışmayaKapalı" adlı bir video,

Ve bir de yazılı paylaşım geldi...

Bakalım bu iki takım arasındaki gerilim daha ne kadar devam edecek?

Yorumlarda buluşalım!

İlginizi çekebilir:

Fenerbahçe'ye Transfer Olan Emre Mor'un Sosyal Medyaya Yansıyan Fotoğrafı Goygoycuların Diline Düştü
video-play-button.svg
Marmaray’da Fenerbahçe ile Trabzonspor Taraftarları Kavga Etti: 3 Trabzonspor Taraftarı Zor Kurtuldu

Varlığı Her Zaman Kabul Edilen Ama Yokmuş Gibi Davranılan Türk Futbolu'ndaki Şike Gerçeğinde Bu Zamana Kadar Yapılan Tüm İtiraflar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER