Oynadığı iki sayısal loto biletinde de 5 sayı tutturan kadın, 4.6 milyon dolarlık servetin sahibi oldu

Amerika Birleşik Devletleri'nin Florida eyaletinde yaşayan 64 yaşındaki Susan Fitton isimli kadın, 14 Eylül'de iki sayısal loto bileti alıp ikisinde de 4,13,19,63 ve 64 rakamlarını oynadı.

Oynadığı iki sayısal loto biletinde de 5 sayı tutturan kadın, 4.6 milyon dolarlık servetin sahibi oldu

Amerika Birleşik Devletleri'nin Florida eyaletinde yaşayan 64 yaşındaki Susan Fitton isimli kadın, 14 Eylül'de iki sayısal loto bileti alıp ikisinde de 4,13,19,63 ve 64 rakamlarını oynadı. Sonuçlar açıklandığında Susan Fitton havalara uçtu. Çünkü iki bileti de tuttu. Ancak 6'yı bilemeyen kadın, 34 milyon dolarlık talih kuşunu kaçırdı.

İKİ BİLETTEN 4,6 MİLYON DOLAR ALACAK

Susan Fitton isimli kadın, tutturduğu iki biletin karşılığında 4.6 milyon dolarlık servetin sahibi olacak. Florida Piyango Komisyonu Müdürü Meredyth Hope Norman, Fitton'un her iki bilette de aynı rakamları işaretlemesinin, ikramiyeyi ikiye katladığını dile getirdi.

BAYİİ, 10 BİN DOLARLIK KOMİSYON ALDI

Diğer yandan Fitton'un biletleri satın aldığı bayi de haberin ardından mutluluk yaşadı. Talihli biletin kendi dükkanından çıkması nedeniyle mutlu olduğunu belirten loto bayii, 10 bin dolarlık komisyon aldı.

Sayısal loto, süper loto, şans topu ve on numara çekiliş sonuçları Haberler.com - Ekonomi Haberleri Barış Yahya Çinçin Barış Yahya Çinçin Gündem Editörü Haberler.com - Ekonomi Haberleri Altının gram fiyatı 501 lira seviyesinden işlem görüyor

Altının gram fiyatı 501 lira seviyesinden işlem görüyor

Haftaya yükselişle başlayan dolar 8,87'den işlem görüyor

Haftaya yükselişle başlayan dolar 8,87'den işlem görüyor

/beğendim/alkışladım/beğenmedim/güldüm/üzüldüm/sinirlendim/şaşırdım
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER