Papa'nın Hesabından Brezilyalı Model Beğenilmişti: Vatikan Instagram'dan Açıklama İstedi

Katolik Kilisesi lideri Papa Francesco'nun Instagram hesabından, Brezilyalı bir modelin fotoğrafı beğenildi. Kısa süre sonra beğeni geri alınsa da durumun fark edilmesi üzerine Vatikan, Instagram yönetiminden açıklama istedi. BBC Türkçe'de yer alan habere göre, Instagram'da sıklı.

Papa'nın Hesabından Brezilyalı Model Beğenilmişti: Vatikan Instagram'dan Açıklama İstedi

Katolik Kilisesi lideri Papa Francesco'nun Instagram hesabından, Brezilyalı bir modelin fotoğrafı beğenildi. Kısa süre sonra beğeni geri alınsa da durumun fark edilmesi üzerine Vatikan, Instagram yönetiminden açıklama istedi.

s-2558cdcc374b4a8c0771e87fd204541a4291c3
BBC Türkçe'de yer alan habere göre, Instagram'da sıklıkla bikinili ya da iç çamaşırlı fotoğraflarını paylaşan Natalia Garibotto isimli modelin geçen ay yayımladığı bir fotoğrafın "Papa tarafından beğenildiği" 13 Kasım'da fark edildi.Katolik haber ajansı CNA, olayla ilgili Vatikan'dan bilgi istemeleri üzerine 14 Kasım'da Papa'nın beğenisinin geri çekildiğini yazdı.CNA ajansı, Papa'nın Instagram hesabının bir ekip tarafından yönetildiğini ve bu olay sonrası Vatikan'ın hesabın kullanımıyla ilgili inceleme başlattığını yazdı.

Instagram'dan açıklama isteniyor

s-092f0f444e6b7147cbb2b832b12ca3e5d68948
Vatikan basın bürosu ise söz konusu fotoğrafın beğenilmesinin Vatikan içinden yapılmış bir eylem olmasına ihtimal vermediklerini belirtti.Basın bürosu, Instagram'dan konuyla ilgili açıklama talep ettiklerini kaydetti.

"En azından cennete gideceğim"

s-7bf3ea7c36b1d8ce1be535ac3e8ede548c9c47
27 yaşındaki model Natalia Garibotto, Papa'nın fotoğrafını beğendiği yönündeki bir haberi, "En azından cennete gideceğim" yorumuyla paylaştı.Papa Francesco'nun Instagram'daki resmi hesabı "franciscus" 7.4 milyon kişi tarafından takip ediliyor.

Ayrıca bakınız

Katoliklerin Lideri Papa Francis Instagram'da Bikini Modelini Beğenince Ortalık Karıştı! Peki Papa'nın Beğendiği Natalia Garibotto Kimdir, Kaç Yaşında? -

İlginizi çekebilecek diğer haberler...

Sağlık Çalışanları Sosyal Medyada Fahrettin Koca'nın İstifasını İstiyor - Devlet Bahçeli, Ahmet Davutoğlu'nun Görüşme Talebini Reddetti - Sakallı Ejder, Piton, Tarantula... Evinden Çeşit Çeşit Vahşi Hayvan Çıkan Kadın: 'Yasak Olduğunu Bilmiyordum'
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER