Parti Binalarında Arama Yapılmıştı: HDP Diyarbakır İl Başkanları Gözaltına Alındı

HDP Diyarbakır İl Başkanlığı ve Yenişehir İlçe Başkanlığı binalarına polis ekiplerince operasyon düzenlendi.

Parti Binalarında Arama Yapılmıştı: HDP Diyarbakır İl Başkanları Gözaltına Alındı

HDP Diyarbakır İl Başkanlığı ve Yenişehir İlçe Başkanlığı binalarına polis ekiplerince operasyon düzenlendi. Yenişehir ilçe eş başkanları gözaltına alındı. Akşam saatlerinde HDP Diyarbakır İl eşbaşkanları Zeyyat Ceylan ve Hülya Alökmen Uyanık'ın da gözaltına alındığı bildirildi.

s-e15043061dcafa5c3f4002b242425faba8fdf5
Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı'nca başlatılan soruşturma kapsamında harekete geçen polis ekipleri, merkez Bağlar ilçesinde bulunan HDP Diyarbakır İl Başkanlığı ile Yenişehir İlçe Başkanlığı binalarında arama başlattı.Soruşturmaya yönelik açıklama yapılmazken, HDP Yenişehir ilçe başkanının da bulunduğu 2 kişi gözaltına alındı, cep telefonlarına el konuldu.Parti binalarının etrafı bariyerlerle kapatıldı. Parti yöneticilerinin içeri alınmadığı binalara sadece milletvekilleri ile avukatların girmesine izin verildi.

Diyarbakır il başkanları da gözaltına alındı

s-739ecf694c1d66131b8f833c79a1036edd2812
Akşam saatlerine doğru HDP İl Başkanlığı'nda başlatılan arama sona erdiHDP Diyarbakır İl Eşbaşkanları Zeyyat Ceylan ve Hülya Alökmen Uyanık, soruşturma kapsamında gözaltına alınarak Terörle Mücadele Şubesi'ne götürüldü
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER