Patates Dağıtımındaki İzdiham Tepki Çekmişti: İhale Personele Kaldı

Şanlıurfa Valiliği, Eyyubiye ilçesinde patates dağıtımında izdiham yaşandığı görüntülerinin sosyal medyada paylaşılması sonrası yazılı açıklama yapıp ilgili personel hakkında işlem başlatıldığını duyurdu. Tarım ve Orman Bakanlığı'na bağlı Toprak Mahsulleri Ofis.

Patates Dağıtımındaki İzdiham Tepki Çekmişti: İhale Personele Kaldı

Şanlıurfa Valiliği, Eyyubiye ilçesinde patates dağıtımında izdiham yaşandığı görüntülerinin sosyal medyada paylaşılması sonrası yazılı açıklama yapıp ilgili personel hakkında işlem başlatıldığını duyurdu.

s-9880857a591e5b1ba376a3bb29e3bd81c44026
Tarım ve Orman Bakanlığı'na bağlı Toprak Mahsulleri Ofisi tarafından çiftçiden alımı yapılan patates ve soğanlar ihtiyaç sahibi ailelere ücretsiz olarak dağıtılmaya başlandı. Şanlıurfa'nın Eyyubiye ilçesinde bir kamyondan patates dağıtımı sırasında yaşanan izdiham görüntüleri sonrası ise Valilik'ten açıklama geldi.

iham görüntüleri sonrası ise Valilik'ten açıklama geldi. Şanlıurfa Valiliği, personel hakkında inceleme başlatıldığını, yardımların özen ve dikkatle vatandaşların evlerine teslimi şeklinde devam edeceğini duyurdu.

s-f4504a4366802e3bfa92fbc33436a9cba8c5f4

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:Açıklamada şu ifadelere yer verildi:
"İlçemize şimdiye kadar gelen yüzlerce ton ürün, 12 bin aileye evlerinde teslim edilerek sorunsuz bir şekilde dağıtılmıştır. Olay günü de vakfımız personelince teslim alınan dört tır malzemenin üçü yine problemsiz bir şekilde dağıtımı gerçekleştirilmiş, kalan son tırdaki malzeme de kapıda teslim dağıtımı yapılmak üzere pikaplara yüklenirken, bir anda oluşan kalabalık nedeniyle dağıtım programı tam olarak uygulanamamış ve söz konusu istenmeyen görüntüler oluşmuştur. Konu ile ilgili görevli personel hakkında gerekli inceleme başlatılmış olup, gelen yardımların, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın evlerine teslimi şeklinde dağıtımı, büyük bir özen ve dikkatle devam edecektir."
'Firar Turizmi'nde Skandallar Bitmiyor: Ordu'dan Hannover'e Giden 49 Kişiden Haber Yok - 'Psikolojim Bozuldu' Diyerek Otobüsü Yolun Ortasında Bıraktı: 'Bizim Derdimizi Kim Dinleyecek' - Mahkeme Kararı ile 4 Aylık Bebeğini Görmeye Giden Baba, Bebeği Camdan Atlayarak Kaçırdı
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER