Patron Çıldırdı! ABD'de Kovid-19 Aşısını Yaptırana Esrarlı Sigara Bedava

Koronavirüse karşı mücadele ve aşı çalışmaları pek çok ülkenin gündeminde ilk sıralara yerleşirken, ABD'nin Michigan eyaletinde dikkat çeken bir duyuru yapıldı. Esrar satan Greenhouse of Walled Lake, her kim Kovid-19 aşısı olursa ona içime hazır esrarlı sigara vereceğini pa.

Patron Çıldırdı! ABD'de Kovid-19 Aşısını Yaptırana Esrarlı Sigara Bedava

Koronavirüse karşı mücadele ve aşı çalışmaları pek çok ülkenin gündeminde ilk sıralara yerleşirken, ABD'nin Michigan eyaletinde dikkat çeken bir duyuru yapıldı. Esrar satan Greenhouse of Walled Lake, her kim Kovid-19 aşısı olursa ona içime hazır esrarlı sigara vereceğini pazartesi günü açıkladı.

s-a5eac885cbb2a7900b3ab4468c813dcd992fb3
Independent Türkçe'de yer alan habere göre, Kampanyadan faydalanmak isteyenlerin tek yapması gereken şey, aşı olduklarına dair yazılı kanıtı bu işletmeye götürmek.

"Bu hain pandeminin sonunun gelmesini umuyoruz"

s-fe63297d082fadb808f716a2402c3d1a7e4b1f
Mekanın sahibi Jerry Millen, basın duyurusunda şu ifadeleri kullandı:"Amacımız Kovid-19 aşısı vurdurmanın önemini vurgulayarak konu hakkındaki farkındalığı artırmak. Güvenli ve sorumlu esrar kullanımını destekliyor ve bu hain pandeminin sonunun gelmesini umuyoruz."22 Ocak-28 Şubat arasında geçerli olacak bu sıradışı kampanyadan faydalanmak için dükkandan herhangi bir şey satın almak da gerekmiyor.

ABD'de de aşı karşıtlığı büyüyor

s-16cdd28e3087eabeafd052baa639870f27f46a
Pek çok ülkede koronavirüs için aşılama tam gaz devam ederken aşı karşıtlığı yetkilileri korkutuyor.Yakın zaman önce ABD'de yapılan AP-NORC anketi, hükümete güvensizlik ve geçmişteki ırkçı uygulamalar yüzünden Amerikalıların yarısından azının "Kesinlikle aşı yaptıracağım" dediğini ortaya koymuştu. Aynı çalışmaya göre, katılımcıların yaklaşık dörtte biri Kovid-19 aşısını vurdurmayacağını söyledi.Toplumun önemli kısmının aşılanması, pandeminin bir an evvel kontrol altına alınması için hayati önem teşkil ediyor. Geçen Yıl Toplam 16 Bakanlıktan 14’ü Başlangıç Ödeneğini Aştı - Wall Street Journal Yazdı: 'Trump Yeni Parti Kuruyor' - Ölümlerin Nedeni Pfizer/Biontech Aşısı mı? Araştırma Sonucunu Açıklandı
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER