Peker'den Bu Pazar Video Yok: 'Güvenli Ortam Oluşturamadım'

YouTube'da her pazar video paylaşan organize suç örgütü lideri Sedat Peker, yeni videosunu güvenli bir ortam oluşturamadığı için yayınlamayacağını duyurdu. Videoları milyonlarca kişi tarafından izlenen Peker, son videosunda kaldığı otelin deşifre olduğunu, yer değiştireceğ.

Peker'den Bu Pazar Video Yok: 'Güvenli Ortam Oluşturamadım'

YouTube'da her pazar video paylaşan organize suç örgütü lideri Sedat Peker, yeni videosunu güvenli bir ortam oluşturamadığı için yayınlamayacağını duyurdu.

s-1d6db4c2adaf8c577a232e156b47dd1b0d90c7
Videoları milyonlarca kişi tarafından izlenen Peker, son videosunda kaldığı otelin deşifre olduğunu, yer değiştireceğini, bu nedenle videoların gecikebileceğini kaydetmişti.Peker, dünkü paylaşımında da henüz kendisi için ‘güvenli bir ortam’ oluşturamadığını, bu nedenle video yayınlamayacağını aktardı. s-ed0f4a102abb616d3fce9f4a9d5a28ba3d9c3a
Suç örgütü lideri şunları yazdı: “Ancak hemen bozulmayın. Aperitiften daha güçlü ara sıcaklar mutlaka yayınlayıp bunları deli edeceğim (Yayın Instagram / Twitter hesaplarımdan olacak)”

Ayrıca bakınız

Sedat Peker: 'Çiftlik Bank'ın Kurucusu Mehmet Aydın Belarus'ta' - 'Sedat Peker'le 2 Kez Yan Yana Geldim' Diyen Süleyman Özışık'ın Peker'den Gelen Hediyeye Teşekkür Ettiği Anlar - Sedat Peker'den Olay Twitter Paylaşımı! Ferit Şahenk'in Sattığı Yat ve Uçağını Yıldırım Demirören Aldı...
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER