Plakasız Araçla Takip Etmişler: İYİ Partili Mümin İnan Saldırıya Uğradı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e Rize İkizdere ziyaretindeki provokasyonun yankıları sürerken İYİ Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Mümin İnan da dün akşam saatlerinde saldırıya uğradı.  İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile birlikte Hatay programına.

Plakasız Araçla Takip Etmişler: İYİ Partili Mümin İnan Saldırıya Uğradı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e Rize İkizdere ziyaretindeki provokasyonun yankıları sürerken İYİ Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Mümin İnan da dün akşam saatlerinde saldırıya uğradı. 

s-aee5b7ca2867c10a7496bb4b41ceb2683f37da
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile birlikte Hatay programına katılan Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Mümin İnan, Ankara’ya dönerken Adana’nın Pozantı ilçesinde bir tesiste yemek molası verdi.Sözcü'den Müslim Evci'nin haberine göre, dün saat 22.00 sıralarında İnan'a kimliği belirlenemeyen bir kişi yumrukla saldırdı. İnan ve partililerin müdahalesi üzerine saldırgan ve plakasız araçta bekleyen 2 kişi olay yerinden kaçarak uzaklaştı.

"Plakasız araçla takip etmişler"

s-8f89d89c04e1a7814ba0796f41b7f88d044a43
Yaşanan olayla ilgili açıklama yapan Mümin İnan, sağlık durumunun iyi olduğunu belirterek, “Plakasız bir araç̧ ile takip etmişler. Pozantı’da yemek için mola vermiştik ekip arkadaşları olarak. Orada lavaboya ellerimi yıkamaya gittiğimde arkamdan hiç̧ bir şey söylemeden bir kişi yumruk attı. Biz de savunma pozisyonuna geçince panik halinde kaçtı. Saldıran bir kişiydi ancak araç 2 kişi daha bekliyordu. Plakasız bir araba. Orada polisler de vardı. Hemen olaya el koydular. Saldırganı tanımıyorum. Neden yaptıklarını da bilmiyorum” dedi.İnan, tesislerin güvenlik kameralarının çalışmadığını ancak güven güçlerinin saldırganları bulmak için çalışmalara başladıklarını ifade etti.

Erdoğan "Bunlar iyi günler" demişti

s-bcda0febd72b0360a3e5555caeab0c189d4bb7
Rize'nin İkizdere ilçesinde İşkencedere Vadisi’ne yapılmak istenen taşocağına karşı köylülerin direnişi devam ederken, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener destek ziyaretinde bulunmuştu. Akşener'in ilçede ziyaretleri sırada olaylar çıkmıştı. Partisinin grup toplantısında Akşener'i hedef alan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Daha neler olacak, neler. Bunlar iyi günler. Bu ülkede ahde vefa diye bir şey var. Ahde vefa olmazsa bu millet affetmez" demişti.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER