Polis Bir Kadını Yere Yatırıp Dövdü, Diğer Polisler Seyretti

İstanbul Esenyurt’ta bir kadın polis tarafından darp edildi.

Polis Bir Kadını Yere Yatırıp Dövdü, Diğer Polisler Seyretti

İstanbul Esenyurt’ta bir kadın polis tarafından darp edildi. Yere yatırılan kadın darp edilirken diğer polisler ise sadece seyretti...

Polis Bir Kadını Yere Yatırıp Dövdü, Diğer Polisler SeyrettiPolis Bir Kadını Yere Yatırıp Dövdü, Diğer Polisler Seyretti Darp görüntülerini Twitter hesabından paylaşan CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, İçişleri Bakanlığı ve İstanbul Valiliğini de etiketleyerek "Soruşturma başlatacak mısınız?" diye sordu. DEVA Partisi İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu da bir paylaşım yaparak "İlgili polisler derhal görevden alınarak en ağır şekilde cezalandırılmalıdır" dedi.

FETÖ soruşturması nedeniyle görevden uzaklaştırılmış

s-caa468b4916bb71ff03a1570f298be67b3e357
İHA, olayın geçtiğimiz Aralık ayında bir sitenin içinde meydana geldiğini aktardı.İddiaya göre Gökçe Yaşar (32) isimli kadın pandemi nedeniyle kısıtlama saatinde site içerisinde başka bir blokta bulunan arkadaşının evine gitti. Dönüşte site içerisinde dolaşan polis ekibi kadını durdurarak nereye gittiğini sordu. Gökçe Yaşar, kendisine hakaret ettiğini öne sürdüğü polis memuru A.C.Y. ile tartıştı. Yaşanan tartışma sonrası A.C.Y. araçtan inerek Yaşar’ı darp etti.Yaşar, görevli memura mukavemet ettiği gerekçesiyle de karakola götürüldü. Her iki taraf da darp raporu alıp birbirinden şikayetçi oldu. Konu yargıya taşındı konuyla ilgili soruşturma başlatıldı. Polis Memuru A.C.Y.’nin ise görev yeri değiştirildi.Bir süre önce nişanlısının intiharı ile psikolojik sorunlar yaşayan polis memurunun FETÖ soruşturması geçirdiği ve 2 ay süreyle görevden uzaklaştırıldığı ortaya çıktı.Yaşanan olayı anlatan Gökçe Yaşar, “Nereye gidiyorsun diyerek bana hakaretler savurdu. Ben de benimle bu üslup ile konuşamayacağını söyledim ve daha büyük hakaret etti. Sonra yanıma gelip benden kimlik istedi. Kimlik yanımda değil deyince de araçtan inip ‘yürü karakola gidiyoruz’ dedi. Ben de üstümde şort olduğunu bu şekilde gidemeyeceğimizi söyleyince bana yumruk attı ve ben yere düştüm. Daha sonrasında beni Esenyurt Devlet Hastanesi’ne götürdüler. Orada bana darp raporu vermediler sonradan karakola gittik bende Beylikdüzü Devlet Hastanesi’ne gidip farklı bir darp raporu aldım” dedi.Yaşar, “Kafatasımda, burnumda, göz altımda, çenemde hatta kolumda da izler var. Şikayetçiyim. Şikayetçi oldum evet ceza almasını istiyorum. Bir polis yüzünden bütün polislerin bu şekilde yargılanması ve polisler hakkında kötü bir şey düşünülmesini de istemiyorum. Ben sadece bunun ceza almasını istiyorum” diye konuştu.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER