Polisler Tarafından Darp Edildiğini Söylemişti: 'Rambo Okan' 'Suç Uydurma'dan Gözaltına Alındı

Rambo Okan olarak bilinen Okan Güler, sosyal medyada yaptığı açıklamada, Kadıköy Boğa Meydanı'nda polisler tarafından darp edildiğini söylemiş ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan yardım istemişti. İstanbul Emniyet Müdürlüğü, kayıtlarının incelenmesinin ardından herh.

Polisler Tarafından Darp Edildiğini Söylemişti: 'Rambo Okan' 'Suç Uydurma'dan Gözaltına Alındı

Rambo Okan olarak bilinen Okan Güler, sosyal medyada yaptığı açıklamada, Kadıköy Boğa Meydanı'nda polisler tarafından darp edildiğini söylemiş ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan yardım istemişti. 

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, kayıtlarının incelenmesinin ardından herhangi bir darp olayının yaşanmadığının tespit edildiğini ve Okan Güler'in 'kasten yaralama ve suç uydurma'dan gözaltına alındığını duyurdu. 

"Şahıs 'kasten yaralama' ve 'suç uydurma' suçlarından yakalanarak gözaltına alınmıştır"

s-57b035dab4c8d66fb4332e9212cd7d79a7b430
Rambo Okan lakaplı Okan Güler, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, polisler tarafından darp edildiğini iddia etmişti.DHA'nın aktardığı bilgiye göre, İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Güler'in 'kasten yaralama' ve 'suç uydurma' suçlarından gözaltına alındığı duyuruldu. Açıklamada şunlar kaydedildi:
"Görevlilerce yapılan çalışmalarda; Bahse konu olay ile ilgili elde edilen kamera görüntüleri incelemesinde O.G. isimli şahsın saat: 17:51 sıralarında Boğa Meydanı'nda bulunan Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü görevlilerimizin yanına gelerek konuştuğu ve görevlilerimizle video çektiği, sonrasında ise yürüyerek uzaklaştığı ve herhangi bir darp olayının yaşanmadığı tespit edilmiş ayrıca videoda belirtilen iddialar ile ilgili gerekli işlemlerin yapılabilmesi için şahsa ulaşılmış ve şahsın Haydarpaşa Numune Hastanesi'nde doktor raporu alınmış, alınan raporda herhangi bir darp izine rastlanmadığı tespit edilmiş ve şahıs 'kasten yaralama' ve 'suç uydurma' suçlarından yakalanarak gözaltına alınmıştır. Kamuoyunun bilgisine sunulur."

Kamera kayıtlarında, Rambo Okan'ın darp edildiğine ilişkin bir durum görülmüyor

Kamera kayıtlarında, Rambo Okan'ın darp edildiğine ilişkin bir durum görülmüyor Kamera kayıtlarında, Rambo Okan'ın darp edildiğine ilişkin bir durum görülmüyor 5f6f3e313bd2d2101bbe1832.jpg

Rambo, 'Adını bilmediğim bir komserin hışmına uğradım' demişti.

Rambo, 'Adını bilmediğim bir komserin hışmına uğradım' demişti.Rambo, 'Adını bilmediğim bir komserin hışmına uğradım' demişti.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER