Postacının Kopan Kulağı Yerine Dikilemedi: Kavgacı, 'Cinsel Organımı Sıkınca Can Havliyle Isırdım' Dedi

Karaman'da köpek sebebiyle başlayan tartışma, posta görevlisi Iftihar Kızıl'ın kulağının kopmasıyla sonlandı. Zarar Görmüş postacı hastaneye, agresif ise emniyete götürüldü.

Postacının Kopan Kulağı Yerine Dikilemedi: Kavgacı, 'Cinsel Organımı Sıkınca Can Havliyle Isırdım' Dedi

Karaman'da köpek sebebiyle başlayan tartışma, posta görevlisi Iftihar Kızıl'ın kulağının kopmasıyla sonlandı. Zarar Görmüş postacı hastaneye, agresif ise emniyete götürüldü. Ameliyata alınan postacının kulağı yerine dikilemedi. Adli kontrolle serbest bırakılan saldırgan ise posta görevlisinin cinsel organını sıktığını bu yüzden de "can havliyle' kulağını ısırdığını söyledi.

s-423774c00f7a034d00d7bee449900be99bb1e1
DHA'nın verdiği bilgiye takriben geçtiğimiz cumartesi günü yaşandı.

2,5 takvim postacı Övünç Kızıl, motosikletiyle posta dağıtımı sırasında terrier cinsi köpeğin saldırısına uğradı.

s-6c1ea25f8c6018befbd51fe23dc22d4bb8a02b
Kızıl, ayağı ile kendini korumaya çalışırken, bu sırada köpeğin sahiplerinden Sezai Ç. ile tartıştı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu Sezai Ç., Kızıl'ın sağ kulağını ısırıp kopardı.

s-54db606e08ab38958f080c4e5e7ee4a4f695e9
Kopan kulağıyla başlangıçta Karaman Devlet Hastanesi'ne oradan da Konya'ya Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne sevk edilen Kızıl'ın, 4 saat süren ameliyatın ardından kulağı yerine dikildi.

Ancak kan akışı sağlanamayınca tekrar çıkartıldı.

s-9c698792b1130686f1543bad13f928b621b9fb

Saldırgan Sezai Ç. ise polis tarafından gözaltına alındı.

s-35ffead566c47316ea0c11387aeee5549e1ff8

"Oğlum fazla hayvanseverdir"

s-9a53f5eeac58e155b6a0920b2e005b48055704
Kızıl'ın hastanedeki tedavisi sürerken DHA'ya konuşan annesi  Zeynep Sertan Kızıl şunları söyledi:
''Posta dağıtımı esnasında motosikletinin üstünde iken, bir köpeğin saldırısına uğruyor. Oğlum çok hayvanseverdir. ‘Ufak köpek ısırdı diye’ kendi kendine de dalga geçiyor. Yalnızca oradaki, köpeğin sahiplerinden olan minik çocuğa, köpeğini döverim deyip, motosikletiyle işine sürdürmek istiyor. O sırada çocuğun ağabeyi geliyor ve tartışmaya başlıyorlar. Oğlum, hadi git işine diye çocuğun ağabeyini hafifçe itiyor. Maalesef o genç delikanlı da oğluma vuruyor. Oğlum da motosikletten iniyor. Kavga ediyorlar. Diğer kardeşlerin de dahil olmasıyla tartışma büyüyor. Genç delikanlı, oğlumun kulağını ısırıyor."

"Cinsel organımı sıkınca can havliyle ısırdım"

s-1d4ba6166def6d9fbd5edab07cccc1ae5ed1aa
Yaşanan olayın peşinde gözaltına alınan Sezai Ç., dün sevk edildiği mahkemece adli kontrol kararıyla özgür bırakıldı. Sezai Ç., kardeşinin köpeklerini dışarı çıkardığı sırada havlamasından korkan postacı Iftihar Kızıl'ın, kardeşine karşın 'Köpeğini döverim' deyip küfrettiğini öne sürdü. Bunun üstüne olaya kendisinin müdahil olduğunu gösteren Sezai Ç., 
"Postacıya 'Ne oldu? Niye küfrediyorsun? Bize söyleseydin, biz gereğini yapardık' dedim. Ben uyarmama karşın, bana da küfürlü kelimeler kullandı. Bunun üzerine sinirlendim, tepki gösterim. Ağız Dalaşı ettik. Annem, babam ve komşular geldi bizi ayırdı. Postacı arkadaşımız ileride motosikletine bindikten sonradan tekrar bana hakaret etmeye devam etti. Bende konuşma maksadıyla yanında gittim. Ben yanına yaklaştığımda bana vurmaya başladı. Yeniden kavga etmeye başladık." diye konuştu. 
Iftihar Kızıl'ın, cinsel organını sıktığını öne süren Sezai Ç., 
"Kavga sırasında yere düştük. Benim nezaket bölgemi sıkınca ben de can havliyle ısırdım. O da kulağına eşit geldi. Kulağı olmasa, bacağı ya da kolunu o can havliyle ısıracaktım. Natürel koparmak için değil. Ondan kurtulmak için ısırdım. O sıkmaya devam edince, istem dışı dişlerim kilitlendi. Dişlerim kilitlenince arkadaşımızın kulağı ağzımda kaldı. Keşke böyle bir olay yaşanmasaydı. Zaten bu olay olduktan sonra annem hemen kendi başörtüsünü çıkarıp postacı arkadaşımızın kulağına tampon yaptı. Bende hemen eve koşarak buz getirdim ve kulağı muhafaza altına aldık. İlk müdahaleyi yine biz yaptık. Daha sonra polisi ve ambulansı aradık. Biz olayın ardından kaçmadık. Bir yere gitmedik, yaralının başında durduk." dedi.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER