Prens Harrry kitabını önce kendi sansürlemiş

Kraliyet Ailesi son günlerde Prens Harry'nin sansasyonel kitabıyla çalkalanıyor. Prens Harry’nin skandal kitabı aslında daha uzunken, Prens, Galler Prensi William ve İngiltere Kralı 3.

Prens Harrry kitabını önce kendi sansürlemiş

Kraliyet Ailesi son günlerde Prens Harry'nin sansasyonel kitabıyla çalkalanıyor. Prens Harry’nin skandal kitabı aslında daha uzunken, Prens, Galler Prensi William ve İngiltere Kralı 3. Charles, ile ilgili hikayelerden vazgeçmiş. 

Sözcü'de yer alan habere göre, Prens Harry, son günlerde yayınladığı Spare isimli otobiyografik kitabıyla gündemden düşmüyor. Harry kitabında annesinin ölümünden, kardeşiyle ilişkisine, Meghan Markle ile evliliğinden aileden ayrılışına kadar pek çok detaya yer veriyor. Bunca detaya rağmen aslında Prens’in kitabı eksik bile çıkmış.

Şu anda kitap 400 sayfa, oysa Prens ilk taslağın farklı olduğunu ve yaklaşık 800 sayfa sürdüğünü söylüyor. Prens, babası ve ağabeyi ile ilgili bölümleri çıkarttığını anlatıyor: “Özellikle kardeşimle benim aramda ve bir dereceye kadar babamla aramda dünyanın bilmesini istemediğim bazı şeyler oldu. Çünkü beni asla affedeceklerini düşünmüyorum.”

Ayrıca Prens Harry, Galler Prensi William ve Prenses Kate’i Markle’ı hoş karşılamamakla, ağabeyi ile Eton’da öğrenciyken kendisini görmezden gelmesiyle, Invictus Oyunları konseptini bulduğunda onu kıskanmakla ve çifti, kendisini kostüm partisine Nazi kılığında gitmeye teşvik etmekle suçladı. Hatta Harry, kitapta kardeşinin kelliğine bile dikkat çekti.



Harry, ailedeki küçükleri de ihmal etmiyor ve William ile Kate’in üç çocukları için endişelendiğini de belirtiyor: “O üç çocuktan en az birinin benim gibi olacağını biliyorum, yedek… Ve bu canımı yakıyor, beni endişelendiriyor.”

Prens Harry, son yıllardaki hareketleriyle zaman zaman bazı kesimlerce monarşiyi yıkmaya çalışmakla suçlanıyor. Harry bu suçlamalara ise şöyle yanıt veriyor: “Bu, monarşiyi yıkmaya çalışmakla ilgili değil; bu onları kendilerinden kurtarmaya çalışmakla ilgili.”

Prens Harry'nin kitabı Spare satışa çıktı

Prens Harry'nin kitabında gündemi sarsan 12 itiraf!

Prens Harry'den 'bağnazlık' itirafı

Taliban, Prens Harry'e tepki gösterdi

Prens Harry'den büyük iddia: Abim bana saldırdı

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER