Prof. Dr. Akkoyunlu'dan Koronavirüs Analizi: 'Her Ölüm İçin Toplumda 1.000 Civarı Vaka Var Demektir'

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın kurduğu Medipol Üniversitesi'ne ait hastanede çalışan Göğüs Hastalıkları Uzmanı olarak çalışan Prof.

Prof. Dr. Akkoyunlu'dan Koronavirüs Analizi: 'Her Ölüm İçin Toplumda 1.000 Civarı Vaka Var Demektir'

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın kurduğu Medipol Üniversitesi'ne ait hastanede çalışan Göğüs Hastalıkları Uzmanı olarak çalışan Prof. Dr. Muhammet Emin Akkoyunlu, koronavirüs salgını ile ilgili yaptığı açıklamada "Bir korona vakası tespit ettiyseniz bunun arkasında toplumda tespit edemediğimiz 400 vaka var demektir. Her ölüm vakası için toplumda 1000 civarı vaka var demektir" dedi ve sunucunun "Hocam biz şu anda 145 binlerdeyiz" sözünü doğruladı. 

Bakan Koca'nın kurduğu Medipol Üniversitesi'nin hastanesinde çalışıyor

s-30511e409b542e0c56d769c71e483c10f6663f
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın kurucusu olduğu Medipol Üniversitesi'in hastanesinde Göğüs Hastalıkları Uzmanı olarak çalışan Prof. Dr. Muhammet Emin Akkoyunlu, Habertürk'te Ebru Baki'nin sunduğu programda, koronavirüs salgınına ilişkin açıklamalarda bulundu.

'Bir korona vakası tespit ettiyseniz bunun arkasında toplumda tespit edemediğimiz 400 vaka var demektir'

'Bir korona vakası tespit ettiyseniz bunun arkasında toplumda tespit edemediğimiz 400 vaka var demektir''Bir korona vakası tespit ettiyseniz bunun arkasında toplumda tespit edemediğimiz 400 vaka var demektir' Akkoyunlu, toplumda tespit edilemeyen vaka sayısında ciddi bir artış olacağı yorumunu yaptı.

Bakan Koca dün yaptığı açıklamada vaka sayısının 359'a, can kaybınınsa 4'e yükseldiğini duyurmuştu.

Sağlık Bakanı Koca Açıkladı: Koronavirüste Can Kaybı 4'e, Vaka Sayısı 359'a Yükseldi
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER