Protestoculara 'Başı Ezilmesi Gereken Zehirli Yılanlar' Demişti: Twitter, Bahçeli’nin Paylaşımını Sildi!

Twitter, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Boğaziçi Üniversitesi'ndeki eylemlere "Evlat değil başları ezilmesi gereken zehirli yılanlardır"  dediği paylaşımı sildi. MHP, kaldırılan paylaşımlarının Boğaziçi Üniversitesi ile ilgili olduğunu bildirdi.Yapılan bilgilendi.

Protestoculara 'Başı Ezilmesi Gereken Zehirli Yılanlar' Demişti: Twitter, Bahçeli’nin Paylaşımını Sildi!

Twitter, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Boğaziçi Üniversitesi'ndeki eylemlere "Evlat değil başları ezilmesi gereken zehirli yılanlardır"  dediği paylaşımı sildi.

s-27fec608198267631e4d8bec7d57fd2d9aa2e1
MHP, kaldırılan paylaşımlarının Boğaziçi Üniversitesi ile ilgili olduğunu bildirdi.Yapılan bilgilendirmede “Sayın Bahçeli terörist ve öğrenci ayrımını ortaya koyduğu halde -ki bu emniyet tarafından da teyit edilmiştir- okyanus ötesinden Twitter buna tepki göstermiştir” denilerek, “Boğaziçi üniversitesi önünde eylem yapan terör örgütleriyle irtibatlı ve iltisaklı olanlara Twitter ve Twitter’ın arkasındaki güçler destek vermiştir. Genel başkanımızın bazı paylaşımlarına kısıtlama getirilmiştir” ifadesi kullanıldı.

Silinen paylaşımda "Sırtlarını ajanlara, zalimlere ve karanlık çevrelere dayamış olanlar evlat değil başı ezilmesi gereken zehirli yılanlardır. Yasa dışı eylemleri diğer üniversitelere teşmil etmek için kuyruğa girenler bunun bedelini acıklı şekilde ödemelidir" demişti.

s-d2b944dc6aa186281c7aff4ab529b9a22fab18

Detaylar için

Bahçeli, Boğaziçi Öğrencilerini Hedef Aldı: 'Evlat Değil Başı Ezilmesi Gereken Zehirli Yılanlar' -

Bu gelişmenin ardından MHP'nin Twitter hesabından bu paylaşım yapıldı.

Soylu'nun paylaşımına da uyarı konulmuştu

s-b30d2e65ffbc216b79b05a97ff3a9803a2283e
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun “Boğaziçi Üniversitesi’nde Kabe-i Muazzama’ya yapılan saygısızlığı gerçekleştiren 4 LGBT sapkını gözaltına alındı!” ifadesini kullandığı paylaşımına da Twitter tarafından uyarı konulurken ‘nefret söylemi hakkındaki kurallarını ihlal ettiği’ notu düşülmüştü.

Detaylar

Soylu'nun Boğaziçi Üniversitesi Paylaşımlarına Twitter'dan 'Nefret Söylemi' Uyarısı -

Bu haberler de ilginizi çekebilir

Araştırma Ortaya Çıkardı! Koronavirüs Salgınını En Çok Hangi Yaş Grubu Yayıyor? - Tacizle Suçladığı Polis Verem, Kızı Panik Atak Hastası Olunca Vicdan Yaptı: 'Tuzak Kurup İftira Attık' - Günün Korona Tablosu: Vaka Sayısı 8 Bine Yaklaştı, 113 Can Kaybı Var
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER