PTT Tüm Türkiye'ye Ücretsiz Maske Dağıtımına Başladı: Peki Nasıl Temin Edeceksiniz?

PTT, T.C.

PTT Tüm Türkiye'ye Ücretsiz Maske Dağıtımına Başladı: Peki Nasıl Temin Edeceksiniz?

PTT, T.C. Sağlık Bakanlığı ile T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın kararıyla evlere ücretsiz maske hizmeti sağlamaya başladı. Maske talep eden vatandaşların PTT'nin online alışveriş sistemi ePTTAVM'ye girerek formu doldurması ve adres bilgilerini yazması gerekiyor.

s-0d097c9b24650a97c515e872d979d73ab7bdc8
Bakanlıkların ortak çalışması ile PTT'nin evlere ücretsiz maske ulaştırma projesi hayata geçirildi.

İBB Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Twitter'dan bilgileri paylaşarak vatandaşların toplu taşıma için tedbir almasını istedi.

İmamoğlu açıklamasında "Sağlığımız için, zorunlu olarak bulunduğumuz toplu taşıma araçlarında ve ortamlarda lütfen maske kullanalım. T.C. Sağlık Bakanlığı ile T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın kararıyla online olarak ücretsiz maske temini sağlanmakta. Lütfen talep ediniz." ifadesini kullandı.

Peki maskeyi nasıl talep edeceksiniz?

s-e4f879fd4ba47e30cfed30a6e09438c5ae87cf
Ücretsiz maske temini için maske.epttavm.com adresine giriş yapabilirsiniz.Maske temini için sitede yapılan açıklamada ise şu maddeler sıralandı:Vatandaşların her hafta “1” paket maske (5 adet) alma hakkı bulunmaktadır.Adres bilginizi doğru girdiğinizden emin olun.PTT Kargo ile ücretsiz olarak taşınacaktır.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER