Putin'den Biden'a 'Katil' Yanıtı: 'Ona Sağlıklar Diliyorum

ABD Başkanı Joe Biden'ın açıklamalarına Rusya'dan yanıt geldi.

Putin'den Biden'a 'Katil' Yanıtı: 'Ona Sağlıklar Diliyorum

ABD Başkanı Joe Biden'ın açıklamalarına Rusya'dan yanıt geldi. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, "(Biden'ın sözleriyle ilgili) Başka bir ülkeyi, devleti, halkı ya da kişileri değerlendirmek aynaya bakmak gibidir. Ona sağlıklar diliyorum" dedi. Kremlin sözcüsü Dmitry Peskov ise Joe Biden'ın açıklamalarını "çok kötü" ve emsali olmayan olarak nitelendirirken, Rusya'nın Washington ile ilişkileri analiz edeceğini söyledi.

s-f7ae35060dcea3d592073bf1dbb343a361276e
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, "(Biden'ın sözleriyle ilgili) Başka bir ülkeyi, devleti, halkı ya da kişileri değerlendirmek aynaya bakmak gibidir. Ona sağlıklar diliyorum" dedi.Önceki gün ABD istihbaratının hazırladığı raporda, Rusya'nın 3 Kasım 2020'de yapılan başkanlık seçimlerine "dezenformasyon yoluyla" etki etmeye çalıştığı savunulmuştu.ABD Başkanı Joe Biden da raporla ilgili açıklamalarda bulunarak Rusya Devlet Başkanı Putin'in katil" olduğunu ve ABD seçimlerine müdahale ettiği için "bedel ödeyeceğini" söylemişti.Rusya, Joe Biden'ın açıklamalarına cevap verdi. Kremlin yönetimi, Joe Biden'ın Moskova ile bağları düzeltmeye hiç istemediğini gösterdiğini ve Rusya'nın bunu hesaba katacağını söyledi.

Neler olmuştu?

Biden’dan Rusya'ya Sert Sözler: 'Putin Bir Katil; Bedelini Ödeyecek' - Rusya, Biden'ın Açıklamasından Sonra ABD Büyükelçisini Geri Çağırdı
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER