Putin, Kendisine 'Katil' Diyen Biden'ı Canlı Yayında Tartışmaya Davet Etti

Rusya lideri Vladimir Putin, ABD Başkanı Joe Biden ile cuma günü veya pazartesi günü konuşmaya hazır olduğunu bildirdi. Biden'ın Putin ile ilgili sözlerinin ardından Rusya lideri bir açıklama yaptı.Sputnik'in aktardığına göre Rossiya 24 televizyona konuk olan Rusya Devlet Başk.

Putin, Kendisine 'Katil' Diyen Biden'ı Canlı Yayında Tartışmaya Davet Etti

Rusya lideri Vladimir Putin, ABD Başkanı Joe Biden ile cuma günü veya pazartesi günü konuşmaya hazır olduğunu bildirdi.

s-809254366e13a1ecee0431babd30d69bdd31a4
Biden'ın Putin ile ilgili sözlerinin ardından Rusya lideri bir açıklama yaptı.Sputnik'in aktardığına göre Rossiya 24 televizyona konuk olan Rusya Devlet Başkanı Putin, “Bunu pek fazla uzatmazdım, hafta sonu taygaya gitmek, biraz dinlenmek istiyorum, fakat bunu yarın, ya da diyelim ki pazartesi yapmaya hazırım. Amerikan tarafı için uygun herhangi bir zaman bunu yapmaya hazırız. Daha şimdiden Dışişleri Bakanlığı’na ilgili talimatı vereceğim” ifadelerini kullandı."Başkan Biden'ı tartışmamıza devam etmek için davet etmek istiyorum, ancak şartım şu ki bunu canlı yayında yapacağız" diyen Vladimir Putin, "Herhangi bir erteleme olmaksızın, doğrudan açık, doğrudan bir tartışmada. Rusya halkı, ABD halkı ve diğer birçok ülke bu konuyla ilgileniyor gibi görünüyor" ifadelerini kullandı.

Putin'in çağrısı Dışişleri Bakanlığı'nın Twitter hesabından da paylaşıldı

Biden: Putin'in bir katil olduğunu düşünüyorum

s-23cea6752b49da90eebd1fbe465b3174589a31
Amerikan ABC televizyonuna verdiği röportajda, ABD istihbaratının iddia ettiği, ‘Rusya’nın 2020 seçimlerine müdahalesinin’ sonuçlarının ne olacağı sorulan Biden, “(Putin) bunun bedelini ödeyecek. Yakında göreceksiniz” yanıtını vermişti.Biden, bir gazetecinin "Putin'in katil olduğunu düşünüyor musunuz?" şeklindeki sorusuna ise "Evet, düşünüyorum" yanıtını vermişti.

Detaylar

Biden’dan Rusya'ya Sert Sözler: 'Putin Bir Katil; Bedelini Ödeyecek' - Putin'den Biden'a 'Katil' Yanıtı: 'Ona Sağlıklar Diliyorum
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER