Radisson'ın sahibinden Wyndham Hotels'i satın alma planı

Konuya yakın kaynakların aktardıklarına göre, ABD merkezli çok uluslu konaklama şirketi Choice Hotels International’ın bir anlaşmayla Wyndham Hotels & Resorts'u satın almak istediği kaydedildi. İsminin açıklanmasını istemeyen kaynaklar, Choice Hotels'in doğrudan Wyndham'ın hissed.

Radisson'ın sahibinden Wyndham Hotels'i satın alma planı


İsminin açıklanmasını istemeyen kaynaklar, Choice Hotels'in doğrudan Wyndham'ın hissedarlarına bir teklif götürebileceğini dile getirdi.

Quality Inn, Econo Lodge, Clarion, Ascend ve Comfort markalarını bünyesinde bulunduran Choice Hotels’in Wyndham’ı satın alması ile üst-orta ve lüks segmentlerdeki büyüme hedefini hızlandırmasını amaçlandığı aktarıldı.

Choice Hotels 2022 yılının Haziran ayında Radisson Hotel Group Americas’ın franchise işini, operasyonlarını ve fikri mülkiyetini yaklaşık 675 milyon dolara almak için bir anlaşma imzalamıştı.

Choice Hotels'in CEO'su Pat Pacious, bu yılın başlarında The Wall Street Journal'a yaptığı değerlendirmede, pandemi sonrası seyahat ve konaklama talebinin güçlü olduğunu belirterek, "Özellikle orta sınıf müşteriler, bütçelerine uygun yerlere yeniden öncelik veriyorlar.” demişti.

Hotel Les Ottomans'a İzmirli iş insanı Uğur Özkan talip oldu

 

Ahu Aysal Hotel Les Ottomans'ı boşalttı

 

Hotel Les Ottomans 1.5 milyar liraya satışta

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER