Rapçi Çakal ve Reckol Didim Konseri Çıkışında Silahlı Saldırıya Uğradı!

90'lardan 2010'lara underground olarak devam eden Türkçe Rap'te yaşanan değişimler yeni isimleri beraberinde getirdi.

Rapçi Çakal ve Reckol Didim Konseri Çıkışında Silahlı Saldırıya Uğradı!

90'lardan 2010'lara underground olarak devam eden Türkçe Rap'te yaşanan değişimler yeni isimleri beraberinde getirdi. Bu isimler arasındaki en popüler ikili ise Çakal ve Reckol oldu.

Şarkılarında autotune bulunması, drill ve trap türlerini kullandıkları için sıkça eleştirilen yeni isimlerden Çakal ve Reckol, son dönemlerde oldukça hızlı bir şekilde kariyer basamaklarını tırmanmaya devam ediyor.

Türkçe Rap'in son dönemlerine damgasını vuran ikili, son gaz konserlere ve çalışmalara devam ederken yaşadıkları saldırı i

Perros Blancos isimli bir labela dahil olan ikili, yeni şarkılarını tanıtmak ve dinleyicileriyle bir araya gelmek için verdikleri Didim konseri çıkışında büyük bir olay yaşadı!

Çakal ve Reckol mahlaslarını kullanan Emirhan Çakal ve Recep Eker, geçtiğimiz akşam Didim'de verdikleri konser sonrasında saldırıya uğradı.

Konseri sonlandıran ikili, dinlenmek için kalacakları otelin önünde duydukları silah sesiyle şok oldu.

O anları Türkçe Rap Gündem sayfasına anlattılar. Reckol, silah sesini duymasının ardından araçtan indiğini ve kaldıkları otelin önündeki 3 kişinin havaya ateş açtığını gördü.

Bu sırada saldırganlardan biri, aracın içinde oturan Çakal'a döndü ve silahını ona doğrulttu. Çakal, kapısı açık olan araçtan içeri girmeye çalışan saldırganı tekme atarak uzaklaştırdı.

Olay yaşanırken Perros Blancos ekibini taşıyan araç, güvenlik için hızla otele giriş yapmaya çalıştıkları sırada saldırganlar, araca arkadaş ateş açmaya devam etti.

Reckol ve Çakal'ı hedef alan saldırganların kimliği hala belirlenemezken güvenlik görevlilerinin otele gelmesiyle hızla kaçtılar. Başından yaralanan Perros Blancos üyesi dışında kimsenin yara almadığı belirtildi.

Aynı otelde kalanlar ise bunun bir pusu olduğunu ve Çakal-Reckol ikilisi gelmeden hemen önce saldırganların otel girişine yerleştiğini iddia ettiler.

Saldırının hedefi olan Çakal ve Reckol başta olmak üzere tüm Perros Blancos ekibine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz...

Peki siz ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım!

Bu içerikler de dikkatinizi çekebilir;

Dövmeyi Sildiriyor! Çakal Dövmesi ile Gündemden Düşmeyen TikToker Aybüke Çangal'ın Yükselişini Tartışıyoruz!

Sahnede Kendisine Para Fırlatan Seyirciyi Azarlayan Rapçi Murda Gündemde!

Son dönemin en başarılı rapçilerinden biri olan Murda, sahnede kendisine para fırlatan...

Ezhel'in Heyecanla Beklenen Yeni Şarkısı "Nerdesin" Hayranlarını Zevkten Dört Köşe Etti

Ezhel toplumsal olaylara karşı gösterdiği dik du...
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER