Rasim Ozan Kütahyalı Gözaltına Alınan Amiraller Hakkında Konuştu: 'Normal Şekilde İfadeye Çağrılmalıydılar'

Güneş gazetesi yazarı Rasim Ozan Kütahyalı, bildiri sonrası gözaltına alınan amiraller hakkında konuştu.

Rasim Ozan Kütahyalı Gözaltına Alınan Amiraller Hakkında Konuştu: 'Normal Şekilde İfadeye Çağrılmalıydılar'

Güneş gazetesi yazarı Rasim Ozan Kütahyalı, bildiri sonrası gözaltına alınan amiraller hakkında konuştu. Kütahyalı, soruşturma açılmasının normal olduğunu söyleyerek gözaltına alınış şekillerini eleştirdi.

s-051082cf9af51febed40de5da53e7c89e36f66
Güneş gazetesi yazarı Rasim Ozan Kütahyalı, Gazeteci Cüneyt Özdemir'in Youtube kanalındaki yayına katıldı.

'Cem Gürdeniz daha genç diye mi evi basıldı?'

s-104ccc17a7b6758418b5f129dd07a6625cdbb0
103 emekli amiralden 10'unun bu sabah gözaltına alınmasını yorumlayan Güneş gazetesi yazarı Rasim Ozan Kütahyalı, "Normal ifadeye çağrılmalıydılar. Soruşturma açılması yüzde yüz doğru ama sabah evinden polis baskınıyla alınması... Bence gözaltı yerine normal şekilde ifadeye çağrılmalıydılar. Atilla Kıyat'ın yaşı yüzünden evi basılmıyor da Cem Gürdeniz daha genç diye mi evi basıldı? Ben bunu anlamlı görmüyorum" dedi.

Kütahyalı programda şu ifadeleri kullandı:

Kütahyalı programda şu ifadeleri kullandı:Kütahyalı programda şu ifadeleri kullandı:
"Bende olan bilgi bu E-mail, WhatsApp grupları takip edildiği... Hatta ben bugün Ahmet Zeki'ye (Üçok) dedim ki; 'ya bunlar takip edildiklerini bilmiyorlar mı?' Çünkü bu paşalar hepsi de daha önce de gözaltına alınmış insanlar. O yüzden ben bu gözaltını duyunca yumuşadım. Çünkü biz bunu daha önce yaşadık. Normal ifadeye çağrılmalıydılar. Soruşturma açılması yüzde yüz doğru ama sabah evinden polis baskınıyla alınması... Bence gözaltı yerine normal şekilde ifadeye çağrılmalıydılar. Atilla Kırat'ın yaşı yüzünden evi basılmıyor da Cem Gürdeniz daha genç diye mi evi basıldı? Ben bunu anlamlı görmüyorum" dedi."
Montrö Sözleşmesi Neden Önemli? Türkiye'ye Hangi Hak ve Yetkileri Sağlıyor? - Akşener Açıklamalarına 'Zevzeklik' Dediği Amirallerin Gözaltılarına Tepki Gösterdi - Doktor Olabilmek İçin "Türkiye'nin Gizli Zenginlerinden Biri" Olan Babasına Dava Açtı
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER