Rolex fiyatlarına parite ayarı

FİNANSGUNDEM.COM-DIŞ HABERLER SERVİSİ Sterlin ABD doları karşısında otuz yılın en düşük seviyelerine düşerken , Rolex Birleşik Krallık saatlerinin fiyatlarını yükseltti.

Rolex fiyatlarına parite ayarı

FİNANSGUNDEM.COM-DIŞ HABERLER SERVİSİ

Sterlin ABD doları karşısında otuz yılın en düşük seviyelerine düşerken , Rolex Birleşik Krallık saatlerinin fiyatlarını yükseltti. Bir şirket yetkilisi, İsviçre'nin en büyük lüks saat markasının 1 Eylül'de İngiltere'de satılan saatlerinin fiyatını %5 artırdığını doğruladı. İlk olarak WatchPro tarafından bildirilen fiyat artışı, İngiliz sterlinin ABD doları karşısında 1,15 dolara düşmesini takip ediyor ve 1985'ten bu yana en düşük seviyesine yaklaşıyor.

Sterlin zayıfladıkça, Rolex saatlerinin nispi fiyatı Birleşik Krallık'ta diğer pazarlara kıyasla daha ucuz hale geldi. WatchPro'nun bildirdiğine göre, tarih işlevi olmayan bir Rolex Submariner'ın fiyatı 7.150 £ 'dan 7.500 £' a yükseldi. Kırmızı ve mavi bir GMT Master II'nin fiyatı 8.400 £ 'dan 9.000 £' a yükseldi.
Rolex , Ocak ayında İngiltere ve ABD dahil olmak üzere çoğu büyük pazarda fiyatları benzer miktarda artırdı. En popüler İsviçreli lüks saat markası, %29'a yakın bir pazar payına ve yaklaşık 8 milyar İsviçre Frangı ( 8,2 milyar $ ) yıllık satışa sahip. Rolex saatlerine olan talep, arzı çoktan aştı ve çoğu müşteriden aylarca hatta yıllarca beklemekten kaçınmak için yetkili bayilerdeki bekleme listelerine kaydolmaları isteniyor! Rolex yılda yaklaşık bir milyon saat üretiyor.

Dolar endeksi rekor seviyede

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER