Ronaldo'nun Yaptığı Hareket Akıma Dönüştü: Pogba, Heineken, Locatelli ise Coca-Cola Şişelerini Kaldırdı

Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo’nun basın toplantısında masada duran Coca-Cola şişelerini kenara ittirmesinin ardından Fransız Paul Pogba ve İtalyan Manuel Locatelli de bu akıma katıldı. Son şampiyon Portekiz’in Euro 2020’deki ilk maçında Macaristan’a iki gol atarak 3-0

Ronaldo'nun Yaptığı Hareket Akıma Dönüştü: Pogba, Heineken, Locatelli ise Coca-Cola Şişelerini Kaldırdı

Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo’nun basın toplantısında masada duran Coca-Cola şişelerini kenara ittirmesinin ardından Fransız Paul Pogba ve İtalyan Manuel Locatelli de bu akıma katıldı.

s-b6efecc6347b2dd3dd97bb48b011faca2cad1f
Son şampiyon Portekiz’in Euro 2020’deki ilk maçında Macaristan’a iki gol atarak 3-0’lık galibiyeti getiren Ronaldo, turnuva tarihinin en çok gol atan ismi unvanını elde ederken, maçtan sonraki hareketiyle de konuşulmayı başarmıştı.

Basın toplantısında turnuvanın resmi sponsorlarından Coca-Cola’nın masada duran iki şişesini önünden kaldırdıktan sonra su içilmesini öneren Ronaldo’nun bu hareketi Coca-Cola’nın piyasa değerinde bir günde 4 milyar dolardan fazla kayba neden olmuştu.

Basın toplantısında turnuvanın resmi sponsorlarından Coca-Cola’nın masada duran iki şişesini önünden kaldırdıktan sonra su içilmesini öneren Ronaldo’nun bu hareketi Coca-Cola’nın piyasa değerinde bir günde 4 milyar dolardan fazla kayba neden olmuştu.Basın toplantısında turnuvanın resmi sponsorlarından Coca-Cola’nın masada duran iki şişesini önünden kaldırdıktan sonra su içilmesini öneren Ronaldo’nun bu hareketi Coca-Cola’nın piyasa değerinde bir günde 4 milyar dolardan fazla kayba neden olmuştu. Ronaldo’nun başlattığı bu akıma ilk önce Fransa milli takımının Müslüman yıldızı Paul Pogba dahil oldu.

Ronaldo'nun ardından Pogba da benzer bir harekette bulundu.

Ronaldo'nun ardından Pogba da benzer bir harekette bulundu.Ronaldo'nun ardından Pogba da benzer bir harekette bulundu. Ronaldo’nun başlattığı bu akıma ilk önce Fransa milli takımının Müslüman yıldızı Paul Pogba dahil oldu. Pogba, Almanya’yı 1-0’la geçtikleri grup maçından sonraki basın toplantısında, turnuvanın bir diğer resmi sponsoru bira markası Heineken’in masada duran şişelerini önünden kaldırdı. Pogba, Coca-Cola şişelerine dokunmadı.

Akıma son olarak İtalyan futbolcu Locatelli katıldı.

Akıma son olarak İtalyan futbolcu Locatelli katıldı.Akıma son olarak İtalyan futbolcu Locatelli katıldı. Akıma dahil olan üçüncü futbolcuysa Türkiye’nin grubunda yer alan İtalya ile İsviçre arasında dün oynanan ve gök mavilileri 3-0 galip geldiği maçta iki golle yıldızlaşan Manuel Locatelli oldu. Locatelli maçtan sonra basın toplantısına hazırlanırken tam masaya oturacağı sırada Coca-Cola şişelerini kameranın göremeyeceği bir yere kaldırdı. Kaldı mı Böyle Krallar? Alkollü Sürücü 'Hatalıyım' Diyerek Tutuklanmak İstedi - Milyonerler Kulübü: CHP Milletvekili Yavuzyılmaz, Çift Maaşlı Bürokratların Listesini Paylaştı - Saymaz: 'Habertürk Yönetimi Veyis Ateş Hakkındaki Para İddiasının Doğruluğuna İkna Oldu'
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER