Rusya'da Türkiye turları ne kadar zamlandı

Dış turizm hizmetleri kategorisinde en yüksek fiyat artışının Türkiye tatillerinde gözlemlendiğine dikkat çeken Rosstat, Belarus’a yapılan turlarda fiyatların son bir ayda yüzde 2, Orta Asya’daki münferit ülkelere yüzde 1,5, Kafkasya ülkelerine yüzde 0,3 arttığını duyurdu..

Rusya'da Türkiye turları ne kadar zamlandı


Dış turizm hizmetleri kategorisinde en yüksek fiyat artışının Türkiye tatillerinde gözlemlendiğine dikkat çeken Rosstat, Belarus’a yapılan turlarda fiyatların son bir ayda yüzde 2, Orta Asya’daki münferit ülkelere yüzde 1,5, Kafkasya ülkelerine yüzde 0,3 arttığını duyurdu.

Aynı Güneydoğu Asya’nın belirli ülkelerine yapılan gezilerde indirim kaydeden servis, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) tatillerinin yüzde 9,1, Mısır tatillerinin ise yüzde 1,7 düştüğünü bildirdi.

Rosstat’a göre, nisan ayında iç turizmde tur maliyetleri yüzde 4,2, artarken, Karadeniz kıyısı ve Kırım’a tatil gezilerinde fiyat artışının yüzde 3,3, nehir gezilerinde yüzde 1,9, otel ve motellerde konaklama fiyatlarında ise yüzde 0,5’ten yüzde 1,6’ya varan fiyat artışı gözlemlendiği açıklandı. (gazetemru)

Rusya'da yıllık enflasyon geriliyor

 

Rusya'nın enerji ihracatı gelirlerinde düşüş

 

Rusya, Batı Akdeniz'in ihracatında lider ülke

 

Rusya'ya ihracatta rekor artış

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER