Rusya'nın en büyük yemek sipariş girişiminin ismi değişiyor

Geçtiğimiz yılın eylül ayında Yandex’in satın aldığı Rusya’nın en büyük hazır yemek kurye hizmetlerinden Delivery Club’ın haziran ayı itibariyle isim değiştireceği bildirildi. Rus resmi haber ajansı RIA Novosti, Rus teknoloji devi Yandex’in haziran ayında daha önce sat

Rusya'nın en büyük yemek sipariş girişiminin ismi değişiyor

Geçtiğimiz yılın eylül ayında Yandex’in satın aldığı Rusya’nın en büyük hazır yemek kurye hizmetlerinden Delivery Club’ın haziran ayı itibariyle isim değiştireceği bildirildi.

Rus resmi haber ajansı RIA Novosti, Rus teknoloji devi Yandex’in haziran ayında daha önce satın aldığı şirketin ismini değiştirerek yeniden markalaşmaya gideceğini bildirdi.

Şirkete yakın kaynaklardan alınan bilgiye göre Delivery Club’ın yeni adının Yandex Delivery olarak değiştirileceği, hizmetin elektronik ürünler de dahil olmak üzere çeşitli malların ekspres teslimatına odaklanacağı vurgulandı.

Gazetemru'da yer alan habere göre Delivery Club, restoranlardan yemek teslimatını ise sürdürecek.

Yandex’in bir diğer teslimat hizmeti olan Yandex Yeda (yemek) ise süpermarketlerden yiyecek ve diğer ürün siparişlerine odaklanacak.

Geçtiğimiz yılın eylül ayında Yandex ve Rusya’nın dev sosyal ağı Vkontakte arasındaki para ödemesiz anlaşmaya göre Vkontakte grubu, Delivery Club teslimat hizmetini Yandex’e devrederken, karşılığında Yandex’e ait haber portalları News ve Zen hizmetlerini almıştı.

İşlemin tamamlanmasının ardından Delivery Club ve Yandex.Food, kendi markalarını korurken, tek bir teknolojik platforma geçeceği vurgulandı.

Rusya'da Amerikalılara özel köy kuruluyor!

 

Rusya'da Çin otomobillerinin satış payı yüzde 60'a çıkabilir!

 

Rusların icralık olan kredi borçları 2 trilyon rubleye ulaştı!

 

Rusya'da tasarruf edenlerin sayısında düşüş

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER