Rutkay Aziz, 'Yaşam Boyu Onur Ödülü'nü TTB'ye ve Sağlık Emekçilerine Adadı

Altın Koza Film Festivali'nde 'Yaşam Boyu Onur Ödülü'ne layık görülen usta oyuncu Rutkay Aziz, yaptığı konuşmada ödülünü Türk Tabipleri Birliği'ne (TTB) ve tüm sağlık emekçilerine adadı. Bu yıl 27’ncisi gerçekleşen Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali Ödül Tö.

Rutkay Aziz, 'Yaşam Boyu Onur Ödülü'nü TTB'ye ve Sağlık Emekçilerine Adadı

Altın Koza Film Festivali'nde 'Yaşam Boyu Onur Ödülü'ne layık görülen usta oyuncu Rutkay Aziz, yaptığı konuşmada ödülünü Türk Tabipleri Birliği'ne (TTB) ve tüm sağlık emekçilerine adadı.

s-8068f5e5ea8d2bbfa1c8c42b105989ca5190d1
Bu yıl 27’ncisi gerçekleşen Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali Ödül Töreni’ne Beşiktaş Belediyesi ev sahipliği yaptı. Birçok sanatçı ve oyuncunun katıldığı törende, Ercan Kesal’ın senaryosunu yazdığı ‘Nasipse Adayız’ en iyi film dalında Altın Koza’nın sahibi oldu.Törende Nur Sürer ve Rutkay Aziz ‘Yaşam Boyu Onur Ödülü verildi.Ödülünü alırken konuşma yapan Rutkay Aziz, “Onur ödülü. Ben bu ödülü, son derecede onurlu ve ilkeli bir biçimde emek veren Türk Tabipleri Birliği’ne hediye edeceğim. Bu hafta içinde sizlerin de selamlarınızı ve alkışlarınızı göndererek onları selamlayacağım. Hem sağlık emekçilerini hem de tabipleri. Tekrar tekrar sağ olun” ifadelerini kullanarak ödülü Türk Tabipleri Birliği ve sağlık emekçilerine armağan etti.

"İyi ki duyarlı sanatçılar var"

s-f0f4b77af7826951694f6f2a93de43f4167cb1
TTB, bu mesajı sosyal medya hesabından “Sevgili Rutkay Aziz’e tüm sağlık emekçileri adına teşekkür ediyoruz. İyi ki duyarlı sanatçılar var” ifadeleriyle selamladı.

Bahçeli 'TTB kapatılsın' demişti

s-34321ada48103905fb00a194c3f528b08ec4b2
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Koronavirüs’le mücadelenin yönetilişine eleştiri olarak “Yönetemiyorsunuz, tükeniyoruz” eylemi başlatan Türk Tabipleri Birliği’ni (TTB) hedef alarak birliğin derhal kapatılması gerektiğini söylemişti. Bahçeli’nin sözlerine sağlıkçılar, meslek örgütleri ve muhalefetten tepki gelmişti. Bahçeli'nin Hedefinde Türk Tabipler Birliği Var: 'Korona Kadar Tehlikeli, Derhal Kapatılmalı'
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER