Sabah Yazarı Altınok'tan Hekimleri Hedef Alan Yazı: 'TV Ekranlarında Hastaneden Çok Vakit Geçiriyorlar'

Sabah yazarı Melih Altınok, yeni tip koronavirüse (Kovid-19) karşı 'üç haftalık tam kapanma' öneren isimleri eleştirdi.

Sabah Yazarı Altınok'tan Hekimleri Hedef Alan Yazı: 'TV Ekranlarında Hastaneden Çok Vakit Geçiriyorlar'

Sabah yazarı Melih Altınok, yeni tip koronavirüse (Kovid-19) karşı 'üç haftalık tam kapanma' öneren isimleri eleştirdi. Altınok, "Ekranlarda hastaneden daha çok vakit geçiren hekimlerimize 3 haftalık tam kapanma vermeli. TV'ye çıkmalarını yasaklamalı. Geçici olarak canım. Hem ne kaybederiz ki? İşe yaramazsa en fazla 'pardon' deriz" diye yazdı.

s-24acddbe6177962cdcc51b3fac4455ce067e01
Sabah gazetesi yazarı Melih Altınok, 'Hekimlere 3 haftalık tam kapanma nasıl olur?' başlığıyla yayımlanan yazısında yeni tip koronavirüse (Kovid-19) karşı alınan önlemleri değerlendirdi."Evet, sonunda pandemiden korunmak için gerekli denilen en etkili silahla da ayağımızı sıktığımız anlaşılmış. Ben söylemiyorum. Önerdiği sıkı asayiş tedbirleriyle ünlenen profesör doktorlardan biri geçenlerde, günlük mesaisini doldurduğu TV programında anlatıyordu" diyen Altınok, şöyle devam etti:
"Meğer bir yıldır insanları eve kapatmak, 65 yaş üstünü ve 20 yaş altını hayattan izole etmek faydadan çok zarar getirmiş! Ama tabii yapacak bir şey yokmuş. Neticede bunlar hep bilim insanlarının, insanların sağlığını korumak maksadıyla siyasete tavsiye ettiği iyi niyetli tedbirlermiş. Hem zaten nereden bilebilirlermiş ki?"

'TV'ye çıkmalarını yasaklamalı'

s-0a78ec0c36135daee8c2ae0b68a92b88ff2c5e
Altınok, "Üç haftalık tam kapanma şart" diyen isimleri eleştirdiği yazısında  "Neyse olan oldu diyeceğiz ama aynı hatada ısrar edip ömrümüzden daha da çalmaya devam edeceklerini biliyoruz. Baksanıza şimdi de üç haftalık tam kapanma şart diye söyleniyorlar. 'Ya tutarsa' diye üzerimizde her şeyi deneyen Bilim Kurulu'muz devreye girmeli" ifadesini kullandı. Altınok, şunları yazdı:
"Ekranlarda hastaneden daha çok vakit geçiren hekimlerimize 3 haftalık tam kapanma vermeli. TV'ye çıkmalarını yasaklamalı. Geçici olarak canım...Ya tutarsa diyerek. Hem ne kaybederiz ki? İşe yaramazsa en fazla 'pardon' deriz. Ekran gülü hekimlerimiz onu bile demiyor ya."
Sosyal Medyanın Gündemi Dilan Koç'un Yardım Çığlığı: 'Benim Sesim Olun, Ölmek İstemiyorum' - Bakan Pakdemirli: 'Patates ve Kuru Soğan Alıp İhtiyaç Sahibi Ailelere Bedelsiz Olarak Dağıtacağız' - Türkiye'ye Temsilci Atayan Sosyal Ağlara Pinterest de Ekleniyor
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER