Sabah Yazarı Barlas: 'Salgına İyi ki Erdoğan'ın Merkezinde Bulunduğu Başkanlık Sistemi İçinde Yakalandık'

Sabah yazarı Mehmet Barlas, bugünkü köşesinde kaleme aldığı yazıda, "Bu salgına iyi ki Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın merkezinde bulunduğu Başkanlık Sistemi içinde yakalandık" ifadesini kullandı. 'İtalya'ya, İspanya'ya, Amerika'ya bakıyorum...

Sabah Yazarı Barlas: 'Salgına İyi ki Erdoğan'ın Merkezinde Bulunduğu Başkanlık Sistemi İçinde Yakalandık'

Sabah yazarı Mehmet Barlas, bugünkü köşesinde kaleme aldığı yazıda, "Bu salgına iyi ki Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın merkezinde bulunduğu Başkanlık Sistemi içinde yakalandık" ifadesini kullandı.

'İtalya'ya, İspanya'ya, Amerika'ya bakıyorum... Koronavirüs salgını karşısındaki kararsızlıklarını izliyorum'

s-e668fac99499c47dd2ecc9dc796caaedde8a1c
Sabah yazarı Mehmet Barlas, bugün "Hiçbir virüs hiçbir salgın Türkiye’den daha güçlü değildir” başlıklı bir yazı kaleme aldı.Barlas, yazısında İtalya, İspanya ve ABD gibi ülkelerin salgınla mücadele konusunda kararsız olduklarını belirtti ve Türkiye'nin, sergilediği mücadele ile örnek olduğunu ifade etti:
"Derken Türkiye'yi yani kendi memleketimi yaşamaya başlıyorum. Askeri uçaklar Balkan ülkelerine tıbbi malzeme taşıyor. Türkiye'de maske satışı yasak, devlet parasız dağıtıyor maskeyi..."

'En zor ve hayati kararlar anında alınıyor'

s-6bb891d9add319652fdc5b2ec0dfd459e577de
Barlas'ın yazısı şöyle devam etti:
"Siyasi polemiklerin ve kötü niyetli yıpratma kampanyalarının ötesindeki gerçeği görebiliyorum. Bu salgına iyi ki Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın merkezinde bulunduğu Başkanlık Sistemi içinde yakalandık... En zor ve en hayati kararlar anında alınıyor. Halka tedavi imkanları sunulurken, moral takviyesi yapmak da hiç ihmal edilmiyor."

Barlas, geçtiğimiz senelerde dikkat çeken bazı yazılarıyla da gündeme gelmişti.

Mehmet Barlas'tan 'Eşcinselleştirecek Bomba' İddiası: 'ABD'ye Karşı Savaşmayı Bırakıp Birbirleriyle Sevişeceklermiş' - Mehmet Barlas'ın Yazısı Tartışma Yarattı: 'Böyle Giderse iPhone'u Sadece FETÖ'cüler Kullanacak'
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER