Salda Gölü'nün Millet Bahçesi Yapılan Bölümündeki Kumun Rengi Değişti

Millet Bahçesi yapılan Salda Gölü’nde suyun ve kıyıdaki kumun rengindeki değişim dikkat çekti.  Burdur’da “Türkiye'nin Maldivleri” olarak görülen Salda Gölü'nün yanına yapılan Millet Bahçesi projesi sürüyor. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, çevrecilerin karş.

Salda Gölü'nün Millet Bahçesi Yapılan Bölümündeki Kumun Rengi Değişti

Millet Bahçesi yapılan Salda Gölü’nde suyun ve kıyıdaki kumun rengindeki değişim dikkat çekti. 

s-e9f96fcdfeee9dd2301e4683139dbde5cef901
Burdur’da “Türkiye'nin Maldivleri” olarak görülen Salda Gölü'nün yanına yapılan Millet Bahçesi projesi sürüyor. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, çevrecilerin karşı çıktığı Millet Bahçesi'nin 5 Haziran Çevre Günü'nde açılacağını açıklamıştı.ANKA'dan Tamer Arda Erşin'in aktardığına göre CHP Burdur Milletvekili Mehmet Göker; Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da katılması beklenene ve 5 Haziran Çevre Günü'nde yapılması planlanan açılışın, çalışmalar bitmediği için ertelendiğini aktardı.

Kumun rengi değişti

Kumun rengi değişti Kumun rengi değişti 60b20edd571dd77438a43017.jpg
Kamera: Ünal Aydın Göl çevresine bungalov prefabrik evler ve mescit yapımı devam ediyor. Salda Gölü’nün son durumunu, yapım çalışmaları süren Millet Bahçesi’ni ve bungalov evleri ANKA görüntüledi.Gölün, Millet Bahçesi yapılan bölümündeki beyaz renkli kumların renginin değiştiği, Milli Park kıyılarındaki kumların ise doğal rengini koruduğu görüldü.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER