Salonun Penceresi Açık Kaldığı İçin Dövmüş: Tuğba'ya İşkence Yapan Baba 'Basit Yaralama' Suçundan Tutuklandı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca, bir babanın 19 yaşındaki kızına işkence yaptığına dair görüntülerin sosyal medyada yayımlanması üzerine başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan baba, ‘basit yaralama’ suçundan tutukladı. İstanbul Cumhuriyet Başsavc.

Salonun Penceresi Açık Kaldığı İçin Dövmüş: Tuğba'ya İşkence Yapan Baba 'Basit Yaralama' Suçundan Tutuklandı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca, bir babanın 19 yaşındaki kızına işkence yaptığına dair görüntülerin sosyal medyada yayımlanması üzerine başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan baba, ‘basit yaralama’ suçundan tutukladı.

s-40e4218f818ed723f25cce9c75e6ed15e624ba
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca, dün sosyal medyada paylaşılan ve tepkilere sebep olan bir görüntüde, 19 yaşındaki kızına işkence yaptığı belirlenen baba Muzaffer A. hakkında soruşturma başlatıldı. Polis, bugün işkenceci babayı gözaltına alarak adliyeye sevk etti.

‘Basit yaralama' suçundan tutuklandı

s-60ffc20bd87a501b56199316ec56677c535e23
Mahkemeye çıkarılan baba için ‘kasten yaralama’ suçundan tutuklama talep edildi. Mahkeme, babayı ‘basit yaralama’ suçundan tutukladı

Tuğba: "En son görüntülerdeki şiddetin sebebi; salonun penceresinin açık kalmasıydı"

s-101d576834666db160c17f74b9692a8db34d12
Milliyet'ten Çiğdem Yılmaz'a konuşan Tuğba A. ise mahkemede kabus gibi olayın detaylarını anlattı.Tuğba A, "Babam yıllardır bana şiddet uyguluyordu ama bu kadar ağır değildi. Ben küçükken anneme, daha sonra da bu şiddet bana yöneldi. Çocukluğumdan beri şiddet görüyordum. Ama gördüğüm şiddet nedeniyle bir yere şikayet edileceğini eskiden bilmiyordum o bilince sahip değildim. Bir de tamamen anne babamın eline baktığım için yapabileceğim bir şey yoktu. Şiddet uygulama sebepleri değişebiliyor. En son görüntülerdeki şiddetin sebebi; salonun penceresinin açık kalmasıydı. Babam yağmurdan dolayı kapatmak istedi. Annem ve benim kronik astımız, açık kalması gerekiyordu. Daha önce de kumanda sebebiyle süpürgenin borusuyla avucuma vurup, avucumu patlatmıştı. Sadece fiziksel şiddet vardı. Daha önce de anneme bıçak çekmişti. Videoda gördüğünüz görüntülerde Cumartesi günü yaşandı. Gördüğüm şiddet nedeniyle doktora gittiğimde doktor hastane beni karakola yönlendirdi gidip şikayetçi oldu ve 10 gün uzaklaştırma kararı verdiler" diye konuştu.

Ne olmuştu?

Kulaklarda Yankılanan Bir Çığlık ve Sosyal Medyadan Yükselen Çağrı: #TuğbayaYardımEdin
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER