Sapık Şeyh Fatih Nurullah'ın Ses Kaydı Ortaya Çıktı: 'Bekaretinde Sorun Yok'

12 yaşındaki çocuğu istismar ettiği için tutuklanan Uşşaki Tarikatı lideri Fatih Nurullah'ın ses kaydı ortaya çıktı.

Sapık Şeyh Fatih Nurullah'ın Ses Kaydı Ortaya Çıktı: 'Bekaretinde Sorun Yok'

12 yaşındaki çocuğu istismar ettiği için tutuklanan Uşşaki Tarikatı lideri Fatih Nurullah'ın ses kaydı ortaya çıktı. Sapık şeyh çocuğun babası ile yaptığı konuşmasında "ileri giden bir şey yok, aramızda nikah konuşmaları geçti, hata etmiş olabilirim. Bekaretinde sorun yok" ifadelerini kullandı. 

s-c4d5e2da3b57e0fc8a255a034ca3c0e1647373
Oda Tv’den Sami Menteş’in haberine göre, konu hakkında bilgi veren kaynaklar, cinsel istismarın, baba F.A. ile tutuklanan Fatih Nurullah arasında geçen bir konuşma sonrası ortaya çıktığını söylediler. Nurullah’ın tutuklanmasına giden sürecin başlangıcı olan konuşmanın kaydı daha sonra ortaya çıktı.

Konuşmada, Fatih Nurullah, baba F.A.’ya yaptıklarının bir kısmını anlatıyor...

Konuşmada, Fatih Nurullah, baba F.A.’ya yaptıklarının bir kısmını anlatıyor...Konuşmada, Fatih Nurullah, baba F.A.’ya yaptıklarının bir kısmını anlatıyor... Konuşmada “Mehdiyle evlilik” rüyalarından yola çıkarak çocuğun kendisine verildiği zannına kapıldığını söyleyen Fatih Nurullah, babayı “ileri giden bir şey yok”, “insan nefis taşıyor, aramızda nikah konuşmaları geçti, hata etmiş olabilirim”, “bekaretinde sorun yok”, “bana yakışmayacak şekilde öpmüş oldum”, “sevişme diye bir şey yok oğlum, öptüm”, “bu da Allahın bir takdiri” sözleriyle ikna etmeye çalıştı.

'Bu işi örtelim dedik...'

s-29439c66f97bbedccbcf5b4d97444370a2acdc
Telefon konuşmasında “Namusuna, iffetine, bekaretine herhangi bir sorun yok yani anlatabildim mi?” diyen Fatih Nurullah, sözlerini şöyle devam ettirdi:“Şimdi deniyor ki bana Y.A. psikolojik sorunlar çekiyor, bunu pedagoga götüreceğiz. Ondan sonra seni işte hapis yatıracak veya işte ne bileyim ben de dedim ‘Kızım bu olduğu zaman yani ben ya intihar ederim ya da bu diyarlarda çeker giderim. Bana başka bir şans bırakmıyorsun’ dedim. Ben bu kadar size aile hukukumuz var. O da dedi ‘İnsan nefis taşıyor’ böyle konuşmalar geçti aramızda. Nikah vesaire konuşmaları. Ben burada bir hata yapmış olabilir ama ileri giden bir mevzu da yok. Yani 'Bu işi örtelim' dedik yani anlatabildim mi?”

'Ben gittim mi tarikat zaten biter...'

s-ed4c4b6c817015a39f04f13d86e8a6820be806
Baba F.A.’yı ikna etmeye çalışan Fatih Nurullah konuşmasında ayrıca şunları söyledi:“Seni evladımız bildik, ailemiz bildik yani ben inanıyorum ki şimdi ben şu anda aramızdaki hukuktan dolayı ben yani sen canını bu yola koymuşsun yani istesem bile verirsin kanaatindeyim ama şu anda böyle bir durum da yok. Bir an böyle bir şey olmuş yani. Bunu bilmiyorum sen büyütüp de tarikatın kafirlerin diline laf sürmek, bu Odatv’ler şunlar bunlar hepsi bizim üzerimize zaten saldırıyor. Başımızda binlerce dert var.Ben gittim mi tarikat zaten biter. Bu kadar hizmetler ortada kaldı. Sen… Ocağına düştük yani… Sen de bizim kardeşimiz olarak, ne bileyim şu anda derdimi sana açayım dedim.İnan ileri giden bir şey yok. Söyledim yani. Yukarı çıktım dedim ‘babanın bu işten haberi var mı?’, ‘Var’ deyince, inan bir öpme oldu yani o kadar yani.”Konuşmasına gülerek devam eden Fatih Nurullah, “Onu şimdi uyutup uyutup yanıma getiriyorlar. Şey oluyor…” dedi.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER