Savcı Mütalaasını Açıkladı: Metin Akpınar ve Müjdat Gezen’in 'Cumhurbaşkanına Hakaretten' Hapsi İstendi

Uğur Dündar’ın sunduğu programdaki sözleri nedeniyle “Cumhurbaşkanına hakaret” suçlamasıyla 4’er yıl 8’er aya kadar hapisle cezalandırılmaları istenen Müjdat Gezen ve Metin Akpınar’ın yargılandığı davanın ikinci duruşmasında savcı mütalaasını açıklayarak usta.

Savcı Mütalaasını Açıkladı: Metin Akpınar ve Müjdat Gezen’in 'Cumhurbaşkanına Hakaretten' Hapsi İstendi

Uğur Dündar’ın sunduğu programdaki sözleri nedeniyle “Cumhurbaşkanına hakaret” suçlamasıyla 4’er yıl 8’er aya kadar hapisle cezalandırılmaları istenen Müjdat Gezen ve Metin Akpınar’ın yargılandığı davanın ikinci duruşmasında savcı mütalaasını açıklayarak usta sanatçıların cezalandırılmasını talep etti.

s-8ca9aa52b4fcde7ad48d4105d8af23b9d5cdce
Usta gazeteci Uğur Dündar'ın sunduğu Halk Arenası programında, 21 Aralık 2018 tarihinde söyledikleri sözler nedeniyle “Cumhurbaşkanına alenen hakaret” suçundan 4’er yıl 8’er aya kadar hapis cezası istemiyle dava açılan Müjdat Gezen ve Metin Akpınar’ın yargılandığı davanın ikinci duruşması yapıldı.

Savcı, mütalaasında usta sanatçılar için 'Cumhurbaşkanına hakaretten' hapis istedi

s-a585bf624088dba61e404b5ba86cec5825d53f
İlk duruşmaya katılıp ifade veren ve duruşmalardan vareste tutulan Metin Akpınar ikinci duruşmaya katılmazken sağlık sorunları nedeniyle ilk duruşmada bulunmayan Müjdat Gezen hazır bulundu.Sözcü'den Sevgim Begüm Yavuz'un haberine göre duruşmada mütalaasını açıklayan savcı iki usta sanatçının ‘Cumhurbaşkanına hakaretten’ hapsini istedi. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlan iddianamede iki sanatçı için  4'er yıl 8'er aya kadar hapis cezası talep ediliyor. Müjdat Gezen ve Metin Akpınar'ın Yargılanmasına Başlandı - Metin Akpınar ve Müjdat Gezen Hakkında 'Cumhurbaşkanına Hakaret' İddiasıyla Dava Açıldı - İki Usta Sanatçı Adliye Koridorlarındaydı: Müjdat Gezen ve Metin Akpınar Sosyal Medyanın Gündeminde
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER