Savcılık Tarafından Resen Tahliye Edilmişti: Tecavüz Şüphelisi Profesörün 27 Yıla Kadar Hapsi İstendi

Kendisine ait hayvan hastanesinde çalışan 23 yaşındaki veteriner Ç.B.'ye tecavüz ettiği iddiasıyla tutuklanan daha sonra ise savcılık kararı ile resen tahliye edilen Prof.

Savcılık Tarafından Resen Tahliye Edilmişti: Tecavüz Şüphelisi Profesörün 27 Yıla Kadar Hapsi İstendi

Kendisine ait hayvan hastanesinde çalışan 23 yaşındaki veteriner Ç.B.'ye tecavüz ettiği iddiasıyla tutuklanan daha sonra ise savcılık kararı ile resen tahliye edilen Prof. Dr. Hasan B. hakkında soruşturma tamamlandı.

Hasan B.'nin 5 yıldan 27 yıl 6 aya kadar hapsi istendi. 

Olayın üzerinden 3 ay geçtikten sonra soruşturma tamamlanarak, iddianame düzenlendi.

s-5ac565f6aee5fd7d678efca99b263c8b823c92İddianamede Hasan B. ile birlikte delilleri yok etmek için mağdur Ç.B.'yi doktora götürmesine yardım eden yardımcısı Serkan D. ile Ç.B.'nin vücudunu temizlediği iddia edilen jinekolog Hüseyin Ş. de şüpheli olarak yer aldı.

Hasan B'nin 'nitelikli cinsel saldırı', 'cebir ve tehdit ile hürriyeti yoksun kılma', 'tehdit' ve 'hakaret' suçlarından 5 yıldan 27 yıl 6 aya kadar hapsi istendi.

s-9fef5ba8a0bfcf02824e647a2cdbec8ae6a40dÇ.B.'nin eve gitmesine izin vermeyen, doktora götürmek için zorlayan ve kendisine dokunan Serkan D'nin, 'basit cinsel saldırı', 'kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma', 'tehdit' suçlarından, mağdur üzerindeki tecavüz emarelerini yok ettiği ettiği iddia edilen jinekolog Hüseyin Ş'nin ise, 'suç delilini gizlemek' suçundan cezalandırılması talep edildi. Tecavüz İddiasıyla Tutuklu Bulunuyordu: Tahliye Edildi, Bir Günde de Emekli Oldu
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER