Seçimlerin kilit ismi Sinan Oğan'dan ikinci tur açıklaması

ATA İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçiminde destekleyecekleri adaya ilişkin paylaşımda bulundu. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turu ile ilgili tutumumuzu yarın saat 17.00’da düzenleyeceğimiz bir basın toplantısı ile açıklayaca.

Seçimlerin kilit ismi Sinan Oğan'dan ikinci tur açıklaması


ATA İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçiminde destekleyecekleri adaya ilişkin paylaşımda bulundu.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turu ile ilgili tutumumuzu yarın saat 17.00’da düzenleyeceğimiz bir basın toplantısı ile açıklayacağız. Yaptığımız istişarelerin sonuna gelmiş bulunmaktayız. Yarınki görüşmeler ve istişareler de tamamlandığında artık kararımızı netleştirip,…

— Dr. Sinan Oğan (@DrSinanOgan) May 21, 2023


Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Sinan Oğan, "Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turu ile ilgili tutumumuzu yarın (22 Mayıs) saat 17.00’da düzenleyeceğimiz bir basın toplantısı ile açıklayacağız. Yaptığımız istişarelerin sonuna gelmiş bulunmaktayız. Yarınki (22 Mayıs) görüşmeler ve istişareler de tamamlandığında artık kararımızı netleştirip, bunu Türk milletinin aziz evlatları ile paylaşmış olacağız. Kararımızı herhangi bir saikle değil, Türk milletinin geleceği, ülkemizin birlik ve bütünlüğü ile istikrarının önemli olacağını, ayrıca meselelere farklı beklentiler ile değil, ilkeler bazında baktığımızın da bilinmesini isteriz. " ifadesini kullandı.

Yurt dışında oy kullananların sayısı 1 milyonu geçti

 

Erdoğan: 15 seçim kaybetti, inşallah 28 Mayıs'ta da kaybedecek

 

İdris Şahin: Elimizdeki tüm anketlere göre Kılıçdaroğlu ilk turda kazanamıyordu

 

Sinan Oğan ve Ümit Özdağ'dan durum değerlendirmesi

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sinan Oğan ile bir araya geldi

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER