Sedat Peker, Cevheri Güven Hakkında Konuşacağını Açıkladı: 'Söyleyeceklerim Onu Pek Mutlu Etmeyecek'

Organize suç örgütü lideri olduğu iddiası ile hakkında yakalama kararı bulunan Sedat Peker, FETÖ firarisi Cevheri Güven hakkında konuşacağını açıkladı. Sedat Peker, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, FETÖ firarisi Cevheri Güven'in kendisi hakkında yaptığı açı.

Sedat Peker, Cevheri Güven Hakkında Konuşacağını Açıkladı: 'Söyleyeceklerim Onu Pek Mutlu Etmeyecek'

Organize suç örgütü lideri olduğu iddiası ile hakkında yakalama kararı bulunan Sedat Peker, FETÖ firarisi Cevheri Güven hakkında konuşacağını açıkladı.

s-9bb2f3997b17f6f6c2f7903bff25f2ff7caa82
Sedat Peker, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, FETÖ firarisi Cevheri Güven'in kendisi hakkında yaptığı açıklamalara yanıt vereceğini duyurdu.

'Söyleyeceklerimi bugün tweet olarak paylaşacağım'

s-dc9792e72211d1ee0e27257578a3dd3ea4227a
Peker, ''FETÖ'cü kalemlerin en iyi birkaç tanesinden biri olan Cevheri Güven, kendisine ait bir Youtube kanalından şahsım ile ilgili bir video yayınlamış. Birçok kişi de söyleyecek bir sözün yok mu diye bana sormuşlar. Söyleyeceklerimi yarın akşam üzeri saatlerinde (bugün) tweet olarak paylaşacağım'' dedi.''Yalan olmasın Cevheri Güven’in videolarını ben de izliyorum'' diyen Peker, ''Ancak söyleyeceklerim onu pek mutlu etmeyecek'' ifadelerini kullandı.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER