Sedat Peker’den Yeni Ses Kaydı: Erdoğan ile Helalleşme Videosu Neden Gelmedi?

‘Tayyip Bey’in karakutusu Metin Külünk’ün ricası’ Sedat Peker’in kullandığı sosyal medya hesaplarından biri olan ‘Deli Çavuş’ hesabı üzerinden paylaşılan ses kaydında, Sedat Peker ile Metin Külünk’ün konuşması yer alıyor.Görüşmelerde Külünk’ün Peker’e, .

Sedat Peker’den Yeni Ses Kaydı: Erdoğan ile Helalleşme Videosu Neden Gelmedi?

‘Tayyip Bey’in karakutusu Metin Külünk’ün ricası’

Sedat Peker’in kullandığı sosyal medya hesaplarından biri olan ‘Deli Çavuş’ hesabı üzerinden paylaşılan ses kaydında, Sedat Peker ile Metin Külünk’ün konuşması yer alıyor.Görüşmelerde Külünk’ün Peker’e, Biden ve Erdoğan görüşmesinin ‘önemini’ anlattığı, Peker’inse Serhat ve Berat Albayrak kardeşlere Külünk üzerinden mesaj göndermesi yer alıyor.

Sedat Peker’den Nedim Şener’e: Bugün itibariye radarıma girdin!

‘Deli Çavuş’ hesabı üzerinden açıklamalarda bulunan Peker, Metin Külünk ile olan ses kaydınız şu ifadelerle paylaştı;
“@nedimsener2010 (Gazeteci Nedim Şener) daha önce senin sadece ismini duymuştum bu yüzden radarıma hiç girmedin. Ancak bu gün itibari ile radarıma girmiş bulunmaktasın. Yazdığın tweetleri okudum. Sana söyleyeceğim tek şey sen psikolojik hastasın. Ergenekon sürecindeki yükü taşıyamamışsın.”

'Senin hastalığın komplike bir durum'

“Ancak üzülme sen doğru adrese geldin. Ben Dr. Sedat seni de tedavi edeceğim. Ancak bir doktor olarak zamana ihtiyacım var. Senin hastalığın komplike bir durum. Aşırı kaygı, baskı, sonucunda oluşan bir paranoyan olduğun ilk teşhisim. Mutlu olman için günün anlam ve önemine binaen sana özel bir yayın hazırladım. (diğeri hafif kaldır diye.) Ben senin dediğin gibi bir adam olsaydım Tayyip Bey'in karakutusu metin külünk'ün ricası üzerine Biden görüşmesi öncesi videoları durdurmazdım. Bu ses kayıtları da delilimdir. (tedavim devam edecek.)”

Bu içerik de ilginizi çekebilir

Sedat Peker ile Nedim Şener Twitter'da Restleşti: 'Telefon Görüşmesini Dinletmek Zorunda Kalacağım'
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER