Sedat Peker'in Basın Danışmanı: 'Haftaya Ülke Değiştirip Yeni Video Yayınlayacak'

Basın danışmanı Emre Olur, Sedat Peker'in gelecek hafta ülke değiştirip videolarına kaldığı yerden devam edeceğini söyledi. Gazeteci Alişer Delek, Sedat Peker'in basın danışmanı olarak bilinen Emre Olur ile görüştü.

Sedat Peker'in Basın Danışmanı: 'Haftaya Ülke Değiştirip Yeni Video Yayınlayacak'

Basın danışmanı Emre Olur, Sedat Peker'in gelecek hafta ülke değiştirip videolarına kaldığı yerden devam edeceğini söyledi.

s-0809127e599ecd2ef636203506504fe754ca6c
Gazeteci Alişer Delek, Sedat Peker'in basın danışmanı olarak bilinen Emre Olur ile görüştü. Delek yönelttiği soruları ve aldığı yanıtları Twitter hesabından paylaştı. Delek'in "Neden Peker yeni video yayınlamıyor? Vaz mı geçti, bir pazarlık içerisinde mi?" sorusuna Olur, "Birleşik Arap Emirlikleri polisleri video yayınlamaya devam ederse hayati tehlikesinin artacağı uyarısında bulundu. Haftaya ülke değiştirip yeni videosunu yayınlayacak. Video yayınlandığında konum, teknolojik yazılımlar/ürünlerle kolayca bulunabilir olduğu için güvenlik zaafı oluşturuyor" şeklinde cevap verdi.

Türkiye'den neden ayrıldı?

s-d2d22aeba8f79e0492d60abc042c9f61aa7fab
Peker'in kendi imkanlarıyla ülke değiştireceğini belirten Emre Olur, Peker'in Türkiye’den ayrılma sebebi için ise şöyle dedi:"Türkiye’den çıkma sebebi yaptırılmak istenen bir takım şeyler. Onları yapmamak için Türkiye'den çıktı. Zamanı gelince onlar da herkes tarafından bilinir."Olur "Peker nasıl ve ne zaman Türkiye'den çıktı?" sorusuna ise, "Aralık 2019 ya da Ocak 2020. İstanbul Florya havalimanı, özel kiralık jet. Ödeme 20 bin Euro, bir arkadaştan borçla. Jet normalden fazla bekletiliyor havalimanında, yaklaşık bir saat, sonra ayrılıyor limandan" yanıtını verdi.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER