Sedat Peker'in İddialarının Ardından Veyis Ateş Bugün Habertürk'te Yayına Çıkacak mı?

Sedat Peker'in 9.

Sedat Peker'in İddialarının Ardından Veyis Ateş Bugün Habertürk'te Yayına Çıkacak mı?

Sedat Peker'in 9. videosundaki iddiaların ardından, Habertürk TV sunucusu Veyis Ateş'in bugünkü akşam haberlerini sunup sunmayacağı merak konusu olmuştu.

s-bc45b92d6b6a320c4ad40343ca16b90b166c3f
Medyakoridoru'nun kanal kaynaklarından edindiği bilgiye göre, Veyis Ateş'in bu akşam ekranda olmayacak. İddiaya göre; Habertürk'ün bugünkü akşam haberlerini, kanalın bir diğer ekran yüzü Ceren Bektaş Atuk sunacak.

Canan Kaya, Twitter'dan yaptığı paylaşım ile haberi üç ayrı kişiden teyit ettiğini aktardı.

Sedat Peker, dün yayımlanan 9. videosunda şu ifadeleri kullanmıştı

s-867a95f620b5a5571b88599c44524fe8cbb9eb
"Paramount Otel var. Sahibi kim, Sezgin Baran Korkmaz. Bu arkadaş Türkiye’de de ABD’de de aranıyor. Bu adamın otelinde kimler var. Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Esad Toplu, o kadar rahatlar ki sıfır X5 ile işe gidiyor. Tayyip abi niye alamıyor bunu. Onu da anlatacağım.Veysi Ateş, tatil ekibinde. Bunlar tatili de birlikte yapıyorlar, kesmeyi de birlikte yapıyorlar. Resul olaya sonradan dahil olacak, bunlar tatil ekibi. Bir de Muğla Emniyet Müdürü, Marina vardı ya, el konulan, şimdi de otele el koyuyorlar. Sezgin Baran Korkmaz, en son Mübariz de demişti, sendeki belgeler benim şirketim ama bende yok demişti, bende var kardeşim. Sakın onlarla anlaşayım deme, patlatırım rezil olursun. Müşteri portföyünün tamamı bende, hangi hakimler savcılar. Siz aranan adamın otelinde ne işiniz var? Hani lan faturalarınız? Suit odada kalıyorsunuz, 100 bin lira yapıyor, lan sizin maaşınız kaç para, hani fatura." Müsilaj Kabusunun İlk Test Sonuçları Açıklandı: Deniz Salyasının Nedeni Ne? - Thodex'in Bankadaki Parasına Haciz Kararı! - Amazon'un Kurucusu Bezos Uzay Yolculuğuna Hazırlanıyor
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER