Sedat Peker'in Yıldırım Demirören ile Yasak Aşk Yaşadığını İddia Ettiği Buket Aydın'ın Yükselişi ve Yaşananlar

Sedat Peker, Deli Çavuş adlı Twitter hesabından Demirören Medya'nın sahibi, iş insanı Yıldırım Demirören hakkında çeşitli iddialar ortaya atmıştı. Yıldırım Demirören'in özel hayatı ile ilgili de çeşitli iddialar ortaya atan Sedat Peker, isim vermeden Kanal D Ana Haber Bült.

Sedat Peker'in Yıldırım Demirören ile Yasak Aşk Yaşadığını İddia Ettiği Buket Aydın'ın Yükselişi ve Yaşananlar

Sedat Peker, Deli Çavuş adlı Twitter hesabından Demirören Medya'nın sahibi, iş insanı Yıldırım Demirören hakkında çeşitli iddialar ortaya atmıştı.

Yıldırım Demirören'in özel hayatı ile ilgili de çeşitli iddialar ortaya atan Sedat Peker, isim vermeden Kanal D Ana Haber Bülteni'ni sunarken kovulan Buket Aydın'ın, Yıldırım Demirören'in sevgilisi olduğunu ve Demirören'i Emir Sarıgül ile aldattığı için işine son verildiğini iddia etmişti.

Başrolde Buket Aydın Var! Sedat Peker'den 'Demirören' İddiaları

İşte tüm bu iddiaların ardından Buket Aydın'ın hayat hikâyesi ve yükselişi de merak konusu oldu. İşte Buket Aydın'ın yükselişi ve hakkında merak edilen detaylar...

1985 yılında dünyaya gelen Aydın, İstanbul Kültür Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü'nden mezun olduktan sonra yüksek lisansını Attila İlhan'ın şiirleri üzerine yaptı.

Kuşdili Spikerlik ve Sunuculuk Kursu’nda eğitim alan Buket Aydın, bir yıl özel bir radyo kanalında çalıştıktan sonra Kanaltürk'e geçiş yaptı ve ilk televizyon macerasına böylece başlamış oldu.

Kanaltürk'te spor bülteni ve hafta sonu ana haber bülteni sunuculuğu yapan Aydın, 2009 yılında CNN Türk'te haber sunuculuğu yapmaya başladı.

2010 yılında TRT Türk'e geçiş yapan genç sunucu, burada "Gümüş Hilal" adlı programın sunuculuğunu üstlendi. Ardından NTV'ye transfer olan Aydın, hafta içi 23.00'da başlayan "Gece Bülteni Kuşağı"nı ve 20:00'da başlayan "Ana Haber Bülteni"ni sunmaya başladı.

2018 yılına geldiğimizde ise Kanal D'ye transfer olan Buket Aydın, Ana Haber Bülteni'ni sunmaya başladı. Aynı dönemde yine Demirören Medya'ya ait olan CNN Türk'te 40 adlı programın da sunuculuğunu üstlendi.

2019 yılında ise Kanal D Haber Dairesi Başkanlığı görevine getirildi. Bir yılı aşkın süre sonra, 2020'nin Mayıs ayında ise Kanal D, CNN Türk ve Demirören Medya Grubu'nda üstlendiği tüm görevlerden istifa ettiğini duyurdu. O dönem Aydın'ın istifa etmediği, Kanal D'den kovulduğu iddia edildi.

Geçtiğimiz yıl Haber Global ile anlaşan Aydın, 'Buket Aydın ile Koltuk' programında ünlü konuklarını ağırlıyor.

Biraz özel hayatından bahsedecek olursak... 2013 yılında, iş insanı Erce Baykal ile hayatını birleştiren Aydın, 2020 yılında evliliğini sonlandırdı.

Eşiyle tek celsede boşanan Aydın, Mustafa Sarıgül'ün oğlu Emir Sarıgül ile aşk yaşamaya başladı. İkili bir dönem ayrılsa da tekrar bir araya gelmiş ancak yine ilişkilerini yürütemeyip ayrılmıştı.

Sedat Peker'in, Yıldırım Demirören'i o dönem Emir Sarıgül ile aldattığını iddia ettiği Aydın'ın adı şu sıralar iş insanı Yaman Taciroğlu ile anılıyor.

Birlikte görüntülenen ikilinin yeni bir aşka yelken açtığı iddia ediliyor...

Buket Aydın'ın yükselişi ve özel hayatı bu şekilde...

Siz ne düşünüyorsunuz?

İlginizi çekebilir:

Sedat Peker'in İddialarından Sonra Buket Aydın'ın Kemal Kılıçdaroğlu'na Attığı Kahkahalar Yeniden Gündem Oldu

Sunucu Buket Aydın’ın, CHP Genel Başkanı Kemal K...

Buket Aydın'ın Sansürleyerek Koyduğu Sütyensiz Doğum Günü Fotoğrafını Arkadaşı İfşa Etti!

Geçtiğimiz 1 Ocak'ta 37 yaşına giren Buket Aydın...

Aşk Hayatıyla Gündemden Düşmeyen Buket Aydın, Emir Sarıgül'ün İhanetini Nasıl Yakaladığını Tek Tek Anlattı

Emir Sarıgül ile yaşadığı çalkantılı aşkla sık s...
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER