Sektörün yeni ismi Özgenur Yüksel

1-Özgenur Yüksel kimdir? 7 nisan 1996 İzmitte dünyaya gelmiştir. İlkokul orta ve liseyi gölcükte okuduktan sonra sakarya üniversitesini bitirdim. 2-

Sektörün yeni ismi Özgenur Yüksel
1-Özgenur Yüksel kimdir?
7 nisan 1996 İzmitte dünyaya gelmiştir. İlkokul orta ve liseyi gölcükte okuduktan sonra sakarya üniversitesini bitirdim.
2-Üniversitede hangi bölüm?
Moda tasarim mezunuyum

5
3-Özgenurun çocukluğu nasil geçti?
Çok süslüydüm, 5/6 yaşlarında annemin topuklu ayakkabılarını giyip, sokağa çıkardim baş belası bir çocuktum annemle babam benden çok çekti.
4-Çocukluk hayallerin neydi?
Çocukluktan beri en büyük hayalim fotomodellik ve oyunculuktu ayna karşisina geçer televizyonda izlediğim filmlerdeki karakterlerin taklidini yapar en sevdiğim sahneleri oynardim

5-Şu anda neler yapıyorsun ?
Kutlubay Film Serkant Yaşar Kutlubay ile 5 yıllık sözleşme yaptım Kutlubay Film yapımlarında ve Serkant Yaşar Kutlubay'ın onay verdiği işlerde yer alacağım.

IMG-20160525-WA0008
6-Oyunculuk için büyük bir adim attin
Evet Kutlubay film yapimi 10 filmde rol alacağım.
7-Filmler belli mi ?
İlk olarak bir kaç gün içinde Esra Ersoy ve Tevfik İnceoğlu ile Senik adlı korku filminde basrolü paylaşıcam ardindan Aşk Meleği adli fantastik romantik komedi filmi ondan sonra Lanetli Otel diye bir korku filmi 4.filmimde Sadece Arkadaşız adlı bir komedi filmi.
8-Hedeflerin neler ?
Ben herzaman her konuda az ile yetinmem ve en iyiyi isterim bu sektordede her zaman bu isin en tepesi zirvesi neresiyse hedefim orası asla sektördeki sıradan yüzlerce oyuncudan biri olmak istemiyorum

9-Oyunculuğa sinema filmlerinde başrol oynayarak giriyorsun ileride dizi oyunculuğunu düşünüyormusun?
Diziler bugün var yarın yok sinema filmi 40 yıl geçsede hala televizyonlarda yayinlaniyor sinema kalıcıdır bu nedenle bir Jetbahis oyuncu için herzaman hedef sinema filmidir bende sinema filmiyle oyunculuğa başlıyorum bunun icinde çok şanslıyım.

IMG-20160526-WA0011
10-Peki dizi teklifi gelse ?
Senaryosu yayınlandıği kanal ve kadro bu üçü uygunsa yapımcım da uygun bulursa neden olmasın olabilir tabi ama her zaman önceliğim sinemadır.
11-Kutlubay ile çalışmaktan memnun musun ?
Kutlubay ile sözleşme imzaladıktan sonra bazı kendini bilmezler sacmasapan mesajlarla beni kutlubay dan uzaklaştırmak istedi ama ben aptal değilim bunlarla muhatap olmam bizi kutlubay dan ayırmaya kimsenin gücü yetmez bu zavallılar ben bunlara zavallı diyorum bu işlerle uğraşmasınlar boş işlerle boş insanlar uğrasır benim 5 yıllık sözleşmem var kutlubay önüme 10 yıllık daha sözleşme koysun hiç düşünmeden onuda imzalarım yani bu dedikoducular bize bulaşmasin herkes kendi işine baksın.
12-Star dediğimiz ünlü oyunculardan örnek aldığın kimse var mı ?
Beğendiğim 1-2 ünlü isim var ama ben kimseyi örnek almam ben kendi çizgimle kendi tarzımı yaratıcam
13-Çiktığın yol çok zor ve çok sabır isteyen bir yol bu hedeflerin yükünü kaldırabilecekmisin ?
Ben zoru severim bir şeye karar verdimmi hic bir zorluk beni yıldıramaz ben basit şeylerle uğraşmam yaşım çok genç ve önümde uzun bir zaman var
14-Kutlubay filmin son bir kac yıldız adayı diye umut bağladığı kizlar başarısız oldu ya zirveye 5 kala yada yarı yolda pes ettiler onlarda başta senin gibi iddialiydi ?
Bu onlarin zayıflığı acizliği vede kutlubayin yanlış seçimleri de diyebiliriz ama ben onların hic birine benzemem ben çok inatçıyımdır birşeyi kafama koyduğum zaman hic birşey beni yolumdan ayıramaz
15-Bu hırsla başarılı olucana inanıyorum peki ya aşk hayatın sevgilin varmı ?
Ben ilişkimle değil yapicam işlerle kazanıcam başarilarla gündeme gelmek istiyorum
Güncelleme Tarihi: 30 Mayıs 2016, 13:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER