Şiddete Maruz Kalan 3 Aylık Elif Ada Bebek Hayatını Kaybetti

Yaşananlardan sonra anne emniyete giderek babadan şikayetçi oldu. 112 Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbarın ardından olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Şiddete Maruz Kalan 3 Aylık Elif Ada Bebek Hayatını Kaybetti
s-05bf295664a8d5dc3df8b28daaa401a3fd13e9

Yaşananlardan sonra anne emniyete giderek babadan şikayetçi oldu.

112 Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbarın ardından olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan ve hastaneye kaldırılan bebek kurtarılamadı.Yaşananlardan sonra anne emniyete giderek babadan şikayetçi oldu. Bunun üzerine şahıs gözaltına alındı. Polisin olayla ilgili geniş çaplı soruşturmasının devam ettiği öğrenildi.

Olay anlarını anlatan anne Beyza Nur E., şöyle konuştu:

''Gece biz tartışmaya başladık. Normalde beni darp ediyordu. Ondan sonra bizim seslerimize çocuk uyandı. Dönüp sinirini ondan çıkardı. Kafasına vurdu. Kaşında çizik oldu. Morluk falan yoktu. Ben hastaneye götüremedim işe gideceğim için. Sonra uyandığım zaman morluk vardı. Akşam da karakola giderek şikayette bulundum. Darp raporu aldım. Doktorlar bebeği beyin cerrahisine yönlendirdi. Eve geri geldik. 02.30 gibi yatırdım bebeğimi. Sabah uyandığım zaman hareketsiz öylece yatıyordu. Burnundan köpükler gelmişti. Gözleri açıktı. Sonra tekrar hastaneye getirdim.''

Kira parasıyla telefon almak istemiş

Beyza Nur'un annesi ise, ''Kızımdan evin kira parasını isteyerek telefon almak istemiş. Kızım da vermeyince kızımı ve torunumu darp ediyor. Karakola giderek şikayetçi olduk. Çocuğu annesi sabah doktora getirecekti. Rapor almıştık. Kızım sabah beni aradı. Çocuğun hareket etmediğini söyledi” dedi.

Kadının babası da, zanlının daha önce de kızına şiddet uygulayıp onun kolunu kırdığını söyledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER