Sifil'in 'Gizemli' İngilizden Aldığı Başörtülü Eğitim Önerisi: 'Beyin Uygun Sıcaklığa Ulaşınca İyi Çalışır'

Daha önce deve sidiğini öneren ve erkeklerin her şehirde birden fazla karısı olabileceğini söyleyen ilahiyatçı Ebubekir Sifil, ideal bir eğitim için öğrencilerin başının kapalı olmasını söyledi.

Sifil'in 'Gizemli' İngilizden Aldığı Başörtülü Eğitim Önerisi: 'Beyin Uygun Sıcaklığa Ulaşınca İyi Çalışır'

Daha önce deve sidiğini öneren ve erkeklerin her şehirde birden fazla karısı olabileceğini söyleyen ilahiyatçı Ebubekir Sifil, ideal bir eğitim için öğrencilerin başının kapalı olmasını söyledi. İddiasını adını veremediği bir İngiliz profesöre dayandıran Sifil, insan beyninin ideal bir sıcaklığa ulaşınca çalıştığını iddia etti. 

s-77daebd8e7b41b0778c2c5f88b1535d7f5f611
Bilimsel dayanağı olmayan açıklamarıyla gündemden ismini düşürmeyen Yalova Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi’nde öğretim görevlisi Ebubekir Sifil, Bekir Develi'nin Youtube kanalında yaptığı konuşmada Milli Eğitim Bakanlığı’nın ‘Fatih’ projesi hazırlık aşamasındayken Avrupa ülkelerine gönderilen heyetlerden birinde yer alan İngiliz bir profesörle olan sohbetini anlattı.

İsmi olmayan 'çok kıdemli' İngiliz profesör

İsmi olmayan 'çok kıdemli' İngiliz profesörİsmi olmayan 'çok kıdemli' İngiliz profesör Profesörün adını açıklamayan ancak 'çok kıdemli' olduğunu söyleyen Sifil, “Derste öğretmen ve öğrenci yerde oturacak. Kız ve erkek öğrenciler ayrı ayrı olacak. Erkeklerin de kızların da başları kapalı olacak. Araştırmalarımız bize gösterdi ki insan beyni belli bir sıcaklığa ulaşınca ideal çalışır. Ders böyle yapılmalı" ifadelerini kullandı.

'Özdil ve Akman'ın cesetlerini sokmayın'

İlahiyatçı Ebubekir Sifil'den Diyanet'e Skandal Çağrı: 'Yılmaz Özdil ve Cüneyt Akman'ın Cesetlerini Camiye Sokmayın' Doç. Dr. Ebubekir Sifil, daha önce Yılmaz Özdil ve Cüneyt Akman için Diyanet İşleri Başkanlığına yaptığı çağrısıyla büyük tepki çekmişti. Sifil,  "DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI’NA BİR TEKLİF: Başta Yılmaz Özdil ve Cüneyt Akman olmak üzere dinî sembol ve değerlerle, duayla, namazla... alay edenler, kim olurlarsa olsunlar, öldüklerinde cesetleri camilerimize sokulmasın, cenaze namazları kılınmasın" demişti.

Sifil, erkeklerin her şehirde biden fazla karısının olabileceğini de önermişti

'Erkeklerin Birden Fazla Şehirde Karısı Olabilir' Diyen İlahiyatçı Metresliği Meşrulaştırdığı Gerekçesiyle Tepkilerin Odağında -

Prof. Dr. Caner Taslaman ile Ebubekir Sifil arasındaki deve sidiği tartışması da dikkat çekmişti

Canlı Yayına Deve Sidiği Getirip 'İçebiliyorsa İçsin' Demek!
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER