'Şimdiden Alışıyor Koçum' Demişti: Aksaray'da Torununa Silahla Ateş Ettiren Dede Gözaltına Alındı

Aksaray’da bir düğünde, kucağındaki torununun eline silah vererek ateş ettiren ve o ana ait görüntüleri sosyal medyada 'Şimdiden alışıyor koçum' ifadesiyle paylaşan 48 yaşındaki Ahmet Kulak, jandarma tarafından gözaltına alındı. Torununa ateş ettirdiği videoyu 'Şimdiden al.

'Şimdiden Alışıyor Koçum' Demişti: Aksaray'da Torununa Silahla Ateş Ettiren Dede Gözaltına Alındı

Aksaray’da bir düğünde, kucağındaki torununun eline silah vererek ateş ettiren ve o ana ait görüntüleri sosyal medyada 'Şimdiden alışıyor koçum' ifadesiyle paylaşan 48 yaşındaki Ahmet Kulak, jandarma tarafından gözaltına alındı.

Torununa ateş ettirdiği videoyu 'Şimdiden alışıyor koçum' diyerek paylaştı

s-ad783cc4494d5b6cd7ef06d7d8d233d58e2938
Aksaray'da Ekecik Tol köyünde yaşayan Ahmet Kulak, yaklaşık 1 hafta önce katıldığı düğünde, sandalyede otururken kucağındaki torununun eline silah vererek, ateş ettirdi. O anlara ait cep telefonu kamerasıyla çekilen görüntüyü sosyal medyadan 'Şimdiden alışıyor koçum' diyerek paylaştı.

O görüntüler böyle kaydedildi

O görüntüler böyle kaydedildi O görüntüler böyle kaydedildi 5f805f5e53e71d1a0fc74086.jpg

Görüntülerin tepki çekmesi üzerine Jandarma harekete geçti

s-679a63aece3491300b6b0048a6213bc91058ad
Görüntülerin yayınlanmasının ardından tepki çekmesi üzerine harekete geçen jandarma, Ahmet Kulak'ı bugün 'Çocuk Koruma Kanunu'na muhalefet ve genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması' suçundan gözaltına alındı.Jandarma, Kulak’ın evinde yaptığı aramada da 1 adet tabanca ele geçirdi. Ahmet Kulak, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilirken, gazetecilerin 'Neden torununuza ateş ettirdiniz?' sorusuna ise ''Düğünde oldu'' diye cevap verdi.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER