Şirin Ünal, Nadira Kadirova Hakkında İlk Kez Konuştu: 'Onu Gönderemeden Kendisini Gönderdi'

AKP İstanbul Milletvekili Şirin Ünal, evinde çalışan ve şüpheli bir şekilde ölü bulunan Nadira Kadirova hakkında ilk kez konuştu.

Şirin Ünal, Nadira Kadirova Hakkında İlk Kez Konuştu: 'Onu Gönderemeden Kendisini Gönderdi'

AKP İstanbul Milletvekili Şirin Ünal, evinde çalışan ve şüpheli bir şekilde ölü bulunan Nadira Kadirova hakkında ilk kez konuştu. Genç kadının psikolojik sorunları olduğunu iddia eden Ünal, "Onu gönderemeden kendisini gönderdi" dedi.

s-17f3a2e21c4b3ed1ab9db653d62b4f9ec5a385
AKP İstanbul Milletvekili Şirin Ünal'ın evinde çalışan Özbekistan vatandaşı Nadira Kadirova, Ünal'ın evinde ölü bulunmuştu. Ankara Emniyet Müdürlüğü, genç kadının Ünal’ın silahıyla intihar ettiğini açıklasa da olayla ilgili şüpheler bulunuyor. HDP’liler Kadirova’nın ölümünü Meclis'te gündeme getirdi. Bunun üzerine söz alan AKP'li Şirin Ünal konuyla ilgili ilk kez konuştu.

"Odanın kapısını kırmaya çalıştık ama başarılı olamadık"

"Odanın kapısını kırmaya çalıştık ama başarılı olamadık" "Odanın kapısını kırmaya çalıştık ama başarılı olamadık" 5d9f916159eac44a1a17af3d.jpg
Kadirova'nın ölümünden "tatsız bir olay" diye bahseden Şirin Ünal, şunları kaydetti:"İki hafta önce konutumuzda tatsız bir olay yaşandı. Bu kızcağız ocak ayından beri 20 senedir MS hastası olan eşime bakan iki yardımcıdan bir tanesiydi” Son iki üç aydır psikolojik sorunlarını fark edince ikinci bir elemanı aldık. Onu gönderemeden kendisini gönderdi. Allah rahmet eylesin. Olayın beşinci dakikasında polisimiz ambulansımız ve itfaiyemiz geldi. Biz onlar gelene kadar küçük kızımla birlikte kendisini kilitleyip intihar ettiği odanın kapısını kırmaya çalıştık. Omzum hala ağrıyor ama maalesef başarılı olamadık. Üç dört tane polisimizle birlikte kapıyı açıp sedyeye koydular. Yarım saat sonra Ankara Emniyet Müdürümüz ve nöbetçi savcımız yanımızdaydı. Ben her ikisine de ne gerekiyorsa elimden gelen bütün kolaylığı göstereceğimi söyledim."

"Tüm bildiklerimi anlattım"

s-411bda49c31d7460c566b642a251e44e6edee4
Ünal, konuşmasını şöyle sürdürdü:"Bu nedenle yatalak olan eşim dahil diğer çalışan kızcağızımız dahil o gece yarısına kadar polisimize ifade verdik. Savcımıza 15 dakika süreyle olayı baştan sona anlattım. Savcımız hastaneye geçti. Bütün işlemler emniyetin ve savcılığın talimatları bıraktık. Hatta bende milletvekilliği dokunulmazlığımı bir kenara bırakıp barut izi var mı yok mu diye alınan SWAP işlemlerine katıldım. Tüm bildiklerimi anlattım. Tabi bazı çevreler geçmişte Türk Silahlı Kuvvetlerinde ve TBMM’de yaptığım çalışmalardan hoşnutsuz olanlar bunu fırsata çevirip beni ve ailemi yerin dibine kadar soktular. Allah hiçbirinizi bu duruma düşürmesin. Şu anda soruşturma devam ediyor. Bana düşen bütün görevleri ben yaparım.”
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER